Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τσουκαλά - Αλεξάκη στον «άσο» ο Ατρόμητος!

Κατηγορία Γυναικείο
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 Mε τον καλύτερο τρόπο κάλυψε η γυναικεία ομάδα του Ατρόμητου τις θέσεις του τερματοφύλακα για το νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας παίρνοντας τη Μαρία Τσουκαλά από το Μεσολόγγι και την Αναστασία Αλεξάκη από τον Ολυμπιακό Καμινίων.

Η Τσουκαλά αγωνιζόταν στο Μεσολόγγι 2008, και την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 ήταν από τις καλύτερες παίκτριες και είχε συμβάλει τα μέγιστα στην άνοδο της Μεσολογγίτικης ομάδας στην Β΄Εθνική. Πέρυσι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν αγωνίστηκε αφού απουσίαζε στην Αθήνα. Τα πρώτα βήματα της καριέρας της τα έκανε στη Δόξα Πηγαδακίου υπό τις οδηγίες του Αντρέα Γούσκου.

Η νεαρή πορτιέρο του Μεσολόγγι 2008, απέρριψε προτάσεις άλλων ομάδων που την πλησίασαν, και συμφώνησε να αγωνισθεί για την νέα σεζόν στην ομάδα του Ατρόμητου και σε αυτό μέτρησε πολύ τόσο  η κοινή καταγωγή τους με την υπεύθυνη της ομάδας Στέλλας Μουζάκη (Ζάκυνθος), όσο και . ότι την "κέρδισαν"  από την πρώτη στιγμή με τη συμπεριφορά τους οι άνθρωποι της διοίκησης . Η προπονήτρια Καλομοίρα Κοντομίχη και η αρχηγός της ομάδας Μαίρη  Τράγου, που ταξίδεψαν στην Ζάκυνθο και ολοκλήρωσαν τη συμφωνία της μεταγραφής με την Μαρία Τσουκαλά να λέει φυσικά το «ναι» για το μεγάλο άλμα στην καριέρα της.



 Το Μεσολόγγι σε ανακοίνωση του αναφέρει τα εξής: «Ευχαριστούμε για την  προσφορά της στο σύλλογο μας την Μαρία Τσουκαλά  και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας της με την ομάδα του Ατρομήτου. Θα είναι πάντα στις καρδιές του κόσμου του Μεσολόγγι 2008 και αναπόσπαστο κομμάτι της μικρής  ιστορίας του, και η πόρτα της ομάδας μας θα είναι πάντα ανοικτή για αυτήν».

Η 25χρονη Αλεξάκη ξεκίνησε την καριέρα της στον ΑΟ Πειραιά από όπου και μεταπήδησε στον Ολυμπιακός Καμινίων.

Τις δύο τερματοφύλακες θα τις προπονεί ο προποπονητής τερματοφυλάκων Κωνσταντίνος Μουζάκης.

Ο Ατρόμητος ευχαριστεί τον κ. Γουλή από το Μεσολόγγι 2008 και τον κ.Δημητρίου από τον Ολυμπιακό Καμινίων για τις παραχωρήσεις των δύο παικτριών.