Τελευταία ενημέρωση 02:09, 25 Απρ 2024

Την Πέμπτη αποθεώνουμε Μίλος Στόιτσεφ!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την Πέμπτη, ακριβώς μια εβδομάδα πριν τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε, ο Ατρόμητος θα δώσει  φιλικό παιχνίδι με τη Λαμία στο γήπεδο Περιστερίου. Θα ξεκινήσει στις 20.00 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους φιλάθλους. Δεν θα είναι όμως ένα φιλικό πρόβα τζενεράλε μόνο καθώς σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση ο παιχταράς Μίλος Στόιτσεφ.

Ο Σέρβος χαφ θα περάσει αύριο από εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις και άμα πάνε όλα καλά που είναι το αναμενόμενο δεδομένου ότι προέρχεται με φουλ δράση από το Σαράγεβο θα παίξει για πρώτη φορά ενώπιον των φιλάθλων που τον περιμένουν με ανυπομονησία για να τον αποθεώσουν. Άλλωστε ο ερχομός του στο Περιστέρι από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστός προκάλεσε πολύ μεγάλο ενθουσιασμό.

Στο αθλητικό κέντρο συνεχίστηκε  εξάλλου σήμερα η προετοιμασία της ομάδας. Στο πρόγραμμα έλαβαν κανονικά μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Ο Κοντοές ολοκλήρωσε το στάδιο της αποθεραπείας του με επιτυχία και δουλεύει σε φουλ ρυθμούς στη φυσική κατάσταση. Πλέον είναι θέμα ημερών να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Με Καματερό και Φωστήρα η Κ20 »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας