Τελευταία ενημέρωση 08:50, 19 Απρ 2024
Κατηγορία Editorial
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Όσκαρ της (ποδοσφαιρικής) ατυχίας είναι πλέον δεδομένο ότι ανήκει στον Ατρόμητο έπειτα από την  κλήρωση των play offs του Γιουρόπα Λιγκ που τον έφερε αντίπαλο με την τεραστίων διαστάσεων Φενέρμπαχτσε. Με λίγη τύχη θα κληρωνόταν με τη Σλόβαν Λίμπερετς αλλά στο 50-50% η μπίλια δεν του κάθισε. Και τώρα τι;

Οι πιθανότητες είναι συντριπτικά με το μέρος της τουρκικής ομάδας. Όσο κοστίζουν τα παπούτσια του Φαν Πέρσι κοστίζει όλος ο Ατρόμητος.

Ο 32χρονος Ολλανδός αστέρας κόστισε 6.500.000€, ενώ θυμίζουμε πως η ομάδα του Βίτορ Περέιρα είχε αποκτήσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Νανί με 5.000.000€. Η πιο ακριβή μεταγραφή πάντως είναι ο Δανός στόπερ, Σίμον Κιερ, καθώς δόθηκαν στην Λιλ 7.650.000€.

Θα είναι παρτενέρ του Μπρούνο Άλβες στην άμυνα, ενώ στην επίθεση παρτενέρ του Φαν Πέρσι θα είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με την Μπούρσασπορ πέρσι, Φερναντάο. Στο κέντρο δημιουργοί θα είναι οι Νανί και Ντιέγκο (ο Βραζιλιάνος που έπαιζε Βέρντερ, Γιουβέντους κτλ).

Ο Ατρόμητος βέβαια δεν έχει τίποτα να χάσει. Μόνο να κερδίσει. Κανείς δεν θα του «χρεώσει» κάτι σε περίπτωση αποκλεισμού αλίμονο. Με οποιαδήποτε ελληνική ομάδα η Φενέρμπατχσέ θα ήταν το φαβορί. Θαύματα στο ποδόσφαιρο δεν γίνονται συχνά αλλά γίνονται. «Έντεκα εμείς, έντεκα αυτοί» που έλεγε ο αείμνηστος Φέρενς Πούσκας.

Μπορεί ας πούμε τα δύο βράδια στις 20 και 27 Αυγούστου ο «θεός της μπάλας» να νυστάξει και να πάει για ύπνο. Θα ρωτήσει κανέναν; Όχι δεν θα ρωτήσει κανέναν. Θα πάει στο κρεβάτι του να ξεκουραστεί. Τι να λέμε ψέματα; Τον «θεό της μπάλας» να πάει να πάει για ύπνο θέλουμε και μετά βλέπουμε.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 08 Αύγουστος 2015 16:21
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Έτσι εσείς; - Έτσι εμείς! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας