Τελευταία ενημέρωση 09:50, 18 Απρ 2024

Και το 0-0 (εδώ) με Φαν Πέρσι μας κάνει!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Κοντά στη βρύση να κληρωθεί με μια βατή ομάδα έφθασε ο Ατρόμητος αλλά δεν ήπιε νερό. Αντίπαλος του στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ θα είναι η Φενέρμπαχτσε του Φαν Πέρσι και του Νάνι, ένας μεγάλος σύλλογος στην Τουρκία ενώ η άλλη ομάδα που ήταν υποψήφια ήταν η Σλόβαν Λίμπερετς.

Αυτήν θέλαμε για αντίπαλο, τελικά στο Περιστέρι θα έρθει η Φενέρ των πολλών εκατομμυρίων ευρώ με μπάτζετ 50πλάσιο από εκείνο του Ατρόμητου. Το πρώτο ματς θα γίνει στις 20 Αυγούστου στο Περιστέρι και η ρεβάνς μια εβδομάδα αργότερα στην Τουρκία.

Το ξέρουμε ότι οι πιθανότητες της ομάδας είναι λίγες αλλά αυτές τις πιθανότητες πρέπει να τις εξαντλήσει. Άλλωστε στο ποδόσφαιρο έχουμε δε πολλά θαύματα, γιατί να μην δούμε ένα ακόμη; Γιατί ο Φαν Πέρσι να μην μάθει περιστεριώτικα; Ένα καλό αποτέλεσμα στο Περιστέρι (ακόμη και 0-0) και ας πάει η ομάδα να τα παίξει την πρόκριση στην Πόλη. Και άμα είναι να αποκλειστεί εκεί ας αποκλειστεί. Το ζητούμενο είναι να έχει ο Ατρόμητος ελπίδες πρόκρισης στο διάστημα της μιας εβδομάδας που μεσολαβεί από το ένα παιχνίδι στο άλλο.

Έχουμε εμπιστοσύνη στον Μιχάλη Γρηγορίου και στους συνεργάτες του που έκαναν εξαιρετική δουλειά στα ματς με την ΑΙΚ. Αυτό όμως έχει σημασία. Μέσα στο Περιστέρι ας έρθει και 0-0 και μετά βλέπουμε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Έκαναν αποθεραπεία »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας