Τελευταία ενημέρωση 16:24, 19 Απρ 2024

«Ευπρόσδεκτες Λεχ και Σλόβαν»

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 

Ο πρόεδρος του Ατρόμητου Γιώργος Σπανός παραχώρησε συνέντευξη στον sportfm και είπε τα εξής:

-την πρόκριση στα play off του Europa League: «Η ΑΪΚ ήταν ένας αντίπαλος που δεν θέλαμε. Επειδή είχε φουλ ρυθμό. Δικαίως μας έδιναν ως αουτσάιντερ ή μας έδιναν μοιρασμένες πιθανότητες. Αλλά η ομάδα μας ήταν κατάλληλα προετοιμασμένη. Βάλαμε τις βάσεις με ένα πολύ καλό και μυαλωμένο παιχνίδι στη Σουηδία και χθες με μια δεύτερη νίκη πήραμε την πρόκριση».

 - τη συνέχεια της ομάδας του στη διοργάνωση: «Από τη στιγμή που είμαστε στους αδύναμους ξέρουμε ότι δεν θα είμαστε φαβορί, αλλά σίγουρα οι δύο ομάδες από Τσεχία και Πολωνία (Λεχ Πόζναν και Σλόβαν Λίμπερετς) είναι πιο ευπρόσδεκτες. Και τα προηγούμενα χρόνια, παίζοντας και με την Αλκμάαρ ήμασταν ανταγωνιστικοί και άτυχοι».

- τους στόχους στη νέα σεζόν: «Να διατηρήσουμε τα κεκτημένα στο πρωτάθλημα, δηλαδή να μείνουμε στις πρώτες θέσεις. Το πρώτο βήμα το κάναμε χθες στη σεζόν και το πιο μεγάλο θα είναι να μπούμε στους ομίλους του Europa League».

-το αν νιώθει δικαιωμένος λόγω της πορείας του Μιχάλη Γρηγορίου: «Δεν είναι θέμα δικαίωσης, δεν ήταν στοίχημα. Τον παρακολουθήσαμε, είδαμε το πώς δουλεύει, την φιλοσοφία που έχει. Ήταν μια συνειδητή κίνηση. Είχα αποκρυσταλλωμένη άποψη. Ξέρω ότι είναι φιλόδοξος και πολύ σοβαρός. Τα πρώτα δείγματα γραφής είναι άκρως ικανοποιητικά».

-το αν θα γίνει κάποια μεταγραφή και το ενδιαφέρον για τον Στόιτσεφ της Σεράγεβο: «Ενδεχομένως να γίνει μια μεταγραφή. Είμαστε σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα του και δούμε τις επόμενες ημέρες. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε με πιθανότητες. Σίγουρα θέλει να έρθει, αλλά δεν είναι ελεύθερος. Έχει ομάδα, δεσμεύεται με συμβόλαιο και μιλάμε με την ομάδα του».

-την προσέλευση του κόσμου: «Είμαστε ευχαριστημένοι, δεδομένων των συνθηκών και περιμένουμε περισσότερο κόσμο στα play off».

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Αύγουστος 2015 14:02
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ψάχνει την 1η νίκη με 4ο διαφορετικό προπονητή »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας