Τελευταία ενημέρωση 11:48, 19 Απρ 2024
Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με τον εκτελεστή της Στοκχόλμης Μαρσελίνιο Λέιτε, ο Ατρόμητος πήρε ακόμα μια σημαντική νίκη πρόκρισης απέναντι στην Αικ Στοκχόλμης με σκορ 1-0!Μία νίκη που του έδωσε για πρώτη φορά στην ιστορία του την πρόκριση στα Play off του Europa League!

Ο κόσμος της ομάδας, ήταν ο 12ος παίκτης στην ιστορική αυτή μέρα απέναντι στους Σουηδούς!

O Mιχάλης Γρηγορίου χρησιμοποίησε την ίδια ενδεκάδα,όπως στην Στοκχόλμη δείχνοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη στο ίδιο σχήμα(4-3-3)!

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος κρατούσε το μηδέν στην άμυνα χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα και ο Γκορμπούνοφ  όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί για να κρατήσει την ομάδα στα χέρια του!

Oι Σουηδοί προσπαθούσαν να πετύχουν κάποιο γκολ με αντεπιθέσεις χωρίς ωστόσο να καταφέρουν πολλά πράγματα!

Στο 7΄ η πρώτη μεγάλη στιγμή για την ομάδα του Περιστερίου με τον Ναπολεόνι να ποιάνει ωραίο πλασέ στην κίνηση και τον Κάλγκρεν να αποκρούει.

Αντίθετα στο 35' η μεγαλύτερη φάση για την ΑΙΚ στο πρώτο ημίχρονο με τον Ετούχου να ποιάνει σουτ ,το οποίο κατέληξε λίγο πιο δίπλα απο το αριστερό δοκάρι του Γκορμπούνοφ.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε μπλακ-αουτ στο 53' με τον αγώνα να έχει διεκοπεί για περίπου 50 λεπτά!

Μόλις τα φώτα άναψαν και το παιχνίδι συνεχίστηκε η Αικ έκανε τις τελικές τις κινήσεις με σκοπό να φτάσει στο γκολ,υπολογίζοντας χωρίς τον σοβαρό Ατρόμητο που έπαιζε το παιχνίδι του με σωστή τακτική και έχοντας ουσιαστικά τον έλεγχο παρά τις εξορμήσεις των Σουηδών.

Στο 67' με τον Μαρσελίνιο σε θέση εκτελεστή , ο Ατρόμητος έβαλε το γκολ που ήθελε και ουσιαστικά μπήκε και με τα δύο πόδια στα Play off  του Εuropa League!

Εκεί όλα κάπου τέλειωσαν με τον Ατρόμητο να μπαίνει στα Play off του Εuropa League για πρώτη φορά στην ιστορία του έχοντας κάνει εξαιρετικό προπονητικό ντεμπούτο και ο Μιχάλης Γρηγορίου που παρέταξε πολύ σωστά την ομάδα και έδειξε πως η δουλειά του αποδίδει καρπούς!

Ντεμπούτο Λε τα λέκ και Λημνιού λίγα λεπτά πριν την λήξη της αναμέτρισης!

Μιλάμε σίγουρα για μια τεράστια πρόκριση για τον Ατρόμητο, με μια ομάδα που πραγματικά μας έχει εκπλήξει θετικότατα απο τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της!

Όλοι ελπίζουμε σε μια καλή κλήρωση που γιατί όχι να φέρει τον Ατρόμητο στους ομίλους του Europa League και ακόμα παραπέρα!

Αυτή η ομάδα δείχνει θέληση,πάθος και ομαδικότητα και είμαστε σίγουροι πως σε λίγες μέρες αυτή η ομάδα έχοντας λίγη τύχη στην αυριανή κλήρωση θα τρελάνει ξανά την Ευρώπη!

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Πίτου Γκαρσία (75' Μπρίτο), Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κιβρακίδης, Μπιτόλο, Ουσέρο, Γοδόι, Ούμπιντες (90' Λημνιος), Μαρσελίνιο, Ναπολεόνι (85' Λε Ταλέκ).

ΑΙΚ: Κάλγκρεν, Μπρούσταντ (70' Νίκολιτς), Ελίασον (46' Μπανγκουρά), Ισιζάκι, Άλεξ Περέιρα (11' Μπλόμπεργκ), Πάβεϊ, Χάουκσον, Γιόχανσον, Γκοϊτόμ, Γιόνσον.




Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Αύγουστος 2015 00:47
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Και το 0-0 (εδώ) με Φαν Πέρσι μας κάνει! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας