Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αναστασόπουλος στο τιμόνι!

Κατηγορία ΑΟ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Μετά από διαβουλεύσεις με την εκλεγμένη διοικούσα επιτροπή του Α. Ο Περιστερίου και των μελών έγινε αναδιάρθρωση του Δ. Σ το οποίο ισχυροποιήθηκε σε μεγάλο βαθμό αφού πρόεδρος ανέλαβε εκ νέου ο πετυχημένος επιχειρηματίας Νικόλαος Αναστασόπουλος (ιδιοκτήτης της εταιρίας  Τοp Sound) ο οποίος είχε διατελέσει και στο παρελθόν πρόεδρος συνδέοντας το όνομα του με την άνοδο της ομάδος στην Γ’ Εθνική. Μαζί του θα είναι Αντιπρόεδρος ο Βασίλης Μπαρούσης όπου τα τελευταία χρόνια παίζει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ομάδος όπου την βοηθάει πάρα πολύ. Σημαντική βέβαια είναι και η παρουσία των παλιών μελών προσδίδοντας ένα σημαντικό κύρος στο Δ.Σ αφού η προσφορά τους και η εμπειρία τους είναι τεράστια. Έτσι δημιουργήθηκε ένα ικανότατο Δ.Σ με την εξής σύνθεση:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΑΣΤΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚ.

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Α’ : ΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΒΑΣ.

Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΔΑΙΜΟΝΑΚΟΣ ΒΑΣ

ΓΕΝ. ΑΡΧΗΓΟΣ: ΤΣΙΛΕΠΗΣ ΔΗΜ.

ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡ.

ΤΑΜΙΑΣ : ΚΟΥΛΟΥΡΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ.

ΕΙΔ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΣΤ.

ΤΑΜΙΑΣ Β’ : ΜΟΥΣΤΗΣ ΔΗΜ.

ΜΕΛΗ: ΒΑΡΕΛΑΣ ΑΝΔΡ. , ΝΑΝΟΣ ΝΙΚ. , ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜ, ΠΛΕΣΤΗΣ ΔΗΜ, ΠΛΕΣΤΗΣ ΓΙΩΡ. ΚΑΖΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛ, ΒΙΔΑΛΗΣ ΙΩΑΝ, ΠΛΕΣΤΗΣ ΑΛΕΞ., ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΘΑΝ.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος Νικος  Αναστασόπουλος τόνισε: « Είμαι πάρα πολλά χρόνια στην οικογένεια του Α. Ο Περιστερίου όπου έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος της ζωής μας. Για μια ακόμα φορά αναλαμβάνω την προεδρία του συλλόγου και με την βοήθεια όλων είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε τους στόχους αυτής της πολύ μεγάλης ομάδος για τα ερασιτεχνικά δεδομένα. Βάσει και των οικονομικών συγκυριών αλλά και της ποιότητας των νεαρών ποδοσφαιριστών που διαθέτουμε και μαζί με την εμπειρία του προπονητή μας Κώστα Αρσένη θα παρουσιάσουμε ένα νεανικό σύνολο το οποίο είμαι σίγουρος ότι θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο ».

Ο αντιπρόεδρος Βασίλης Μπαρούσης είπε : « Θα κοιτάξουμε να ενισχύσουμε την ομάδα βάσει των εισηγήσεων του προπονητή στις θέσεις που έχουμε ανάγκη. Με την προσθήκη δυο-τριών ποδοσφαιριστών αφού ήδη έχουν κλείσει αρκετοί είναι σίγουρο ότι θα πάμε καλά, πρωταρχικός μας στόχος η απόκτηση ενός φορ και ενός στόπερ. Καλή χρόνια σε όλους ».  

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 04 Αύγουστος 2015 22:53