Τελευταία ενημέρωση 11:27, 20 Απρ 2024

Ας γίνει η επιθυμία του Κηλαηδόνη!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πριν τριάντα και βάλε χρόνια ο Λουκιανός Κηλαηδόνης έγραψε το πάντα επίκαιρο τραγούδι «αρχίζει το ματς άδειασαν οι δρόμοι, αρχίζει το ματς η ώρα ζυγώνει». εκφράζοντας ενδεχομένως και την επιθυμία του πριν από κάθε μεγάλο ματς. Κάτι αντίστοιχο έχουμε κι εμείς μπροστά μας στο Περιστέρι...

Την Πέμπτη στις 9 το βράδυ λοιπόν  πρέπει να σταματήσει η κυκλοφορία στους δρόμους της πόλης και να αδειάσουν οι δρόμοι σύμφωνα με την επιθυμία του Κηλαηδόνη.

Η σπουδαιότητα του αγώνα με την ΑΙΚ αλλά και το ιστορικό αποτέλεσμα της περασμένης Πέμπτης στη Σουηδία έχει εκτοξεύσει στα ύψη τη ψυχολογία των φιλάθλων του Περιστερίου που θεωρείται βέβαιο ότι στο πρώτο ματς της νέας χρονιάς θα έχουν εντυπωσιακή και μεγάλη συμμετοχή. Άλλωστε και η διοίκηση με τη κίνηση της να ορίσει γενική είσοδο στα 10 ευρώ αποδεικνύει ότι θέλει ένα γεμάτο γήπεδο απ’ άκρη σε άκρη.

Ωστόσο ακόμη και οι περιστεριώτες που δεν μπορούν και δεν θα έρθουν στο γήπεδο πρέπει με κάθε τρόπο να δουν το μεγάλο παιχνίδι. Και θα το δουν. Δεν τους συνιστάμε να μην πάνε στο γήπεδο, το αντίθετο, είναι χρέος κάθε περιστεριώτη φιλάθλου να στηρίξει αυτή την προσπάθεια των παικτών του Ατρόμητου που θα μας κάνει ακόμη πιο γνωστούς στην Ευρώπη.

Σε κάθε περίπτωση οι δρόμοι στο Περιστέρι το βράδυ της Πέμπτης πρέπει να ερημώσουν όχι λόγω ζέστης αλλά λόγω Ατρόμητου. Είτε από την κερκίδα είτε από την τηλεόραση το Περιστέρι πρέπει να δει Ατρόμητο. Και όπως αναφέραμε παραπάνω πρέπει στις 9 το βράδυ της Πέμπτης να σταματήσει κάθε αθλητική δραστηριότητα.

Αυτή η μικρή που υπάρχει. Γιατί έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο στο πρόσφατο παρελθόν να παίζει ο Ατρόμητος με την Άλκμααρ στο Περιστέρι και την ίδια ώρα ερασιτεχνική ομάδα της πόλης μας να έχει προγραμματίσει προπόνηση. Στέρησε από τους παίκτες της όχι μόνο να πάνε όσοι θέλουν στο γήπεδο αλλά και να δουν ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι της πρώτης ομάδας της πόλης μας.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 03 Αύγουστος 2015 22:35
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Kυκλοφορούν τα εισιτήρια »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας