Τελευταία ενημέρωση 15:27, 20 Απρ 2024

Αφήνει την Κύπρο για να ζήσει το όνειρο στον Ατρόμητο

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αφήνει την Κύπρο σε ηλικία 14 ετών, ένα νέο παιδί για να ζήσει το όνειρο του στον Ατρόμητο. Τόσα χιλιόμετρα μακριά από την οικογένεια του για να ζήσει το όνειρο.

Μεγάλο βήμα στην καριέρα του κάνει από την ερχόμενη Δευτέρα ο Αρσένιος Δημητρίου.  Ο νεαρός επιθετικός χαφ της εθνικής μας ομάδας παίδων κάτω των 14 ετών εντάσσεται στη δύναμη του Ατρόμητου και  θα αποτελέσει στέλεχος της ομάδας του Περιστερίου κάτω των 15 ετών.

Ο Αρσένιος Δημητρίου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα μέχρι πρόσφατα στην ακαδημία Champions Soccer Academy η οποία ακαδημία εξέδωσε σχετικό δελτίο τύπου όπου αναφέρει:

«Μεγάλη μεταγραφική κίνηση για τον ποδοσφαιριστή της Ακαδημίας μας Αρσένιο Δημητρίου

Καρπούς φέρνει η συνεργασία της Ακαδημίας CHAMPIONS The Soccer Academy με τον Ατρόμητο Αθηνών.

Μετά από συνεχής παρακολούθηση και αξιολόγηση από το τμήμα σκάουτινγκ του Ατρόμητου το οποίο ηγείται ο κύριος Τόλης Αποστόλου προχώρησαν στη μεταγραφή του νεαρού Αρσένιου Δημητρίου από την Ακαδημία μας στις Ακαδημίες του Ατρόμητου Αθηνών.

Ο Αρσένιος ο οποίος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Ακαδημία μας και είναι γεννημένος το έτος 2001 θα μεταβεί στην Αθήνα τη Δευτέρα όπου θα υπογράψει συμβόλαιο και θα εγκατασταθεί στο οικοτροφείο του Ατρόμητου όπου προπονείται στις εγκαταστάσεις της ομάδας μαζί με τα υπόλοιπα μέλη.\

Έχει αγωνιστεί σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες οπού αποτελούσε βασικό μέλος με αποκορύφωμα την κλήση του στη νεοσύστατη εθνική U14 με συμμετοχές στο αρχικό σχήμα.

Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην καριέρα του και στην ζωή του, είμαστε σίγουροι ότι το μέλλον του ανήκει με σκληρή δουλειά.  Και εις ανώτερα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Νέες υπηρεσίες στην ασφάλεια και προστασία »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας