Τελευταία ενημέρωση 08:30, 19 Απρ 2024
Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η  ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Domino’s Pizza, η οποία αναλαμβάνει να υποστηρίζει γευστικά την ομάδα μας στην περίοδο 2015-16.

 Η Domino’s Pizza Περιστερίου γίνεται ο νέος συμπαίκτης μας και θα μας τροφοδοτεί με ποιοτικά προϊόντα γεύσης, που την έχουν αναγάγει στη μεγαλύτερη εταιρία διανομής πίτσας στον κόσμο.

Η Domino’s Pizza στην Ελλάδα μετράει ήδη 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας, ενώ το κατάστημα του Περιστερίου άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό το 2004 υπό τη διεύθυνση του κυρίου Βαγγέλη Ευαγγέλου. Πίτσες με φρέσκια ζύμη, που ωριμάζει 24 ώρες και ανοίγεται με τα χέρια, σάλτσα ντομάτας που παράγεται στην Αλίαρτο και εξάγεται στην Ευρώπη, πεπερόνι με μοναδική συνταγή που το κάνει να ξεχωρίζει και μοτσαρέλα χαμηλή σε λιπαρά είναι λίγα μόνο από τα συστατικά της επιτυχίας. Τη «συνταγή» συμπληρώνουν επιλογές από σαλάτες, ζυμαρικά, κοτόπουλα και sandwich, που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Επισκεφθείτε τo κατάστημα της Domino’s Pizza στο Περιστέρι (Καρκαβίτσα 4) και απολαύστε τη γεύση που κρύβεται πίσω από την ενέργεια των παικτών μας! Κάντε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 18318, online στο www.dominos.gr ή μέσα από την εύχρηστη mobile εφαρμογή για iPhone και Android με έκπτωση έως 40% και ακολουθήστε την Domino’s Pizza στο https://www.facebook.com/DominosGreece για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Το «χταπόδι» έπιασε το πέναλτι κουτσαίνοντας! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας