Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στήριξε την ομάδα της πόλης σου!Το αξίζει να είσαι δίπλα της!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πολλοί είναι οι λόγοι που ο Περιστεριώτης θα μπορούσε να γεμίζει το γήπεδο κάθε Κυριακή!Ο Ατρόμητος μπορεί να παλεύει και να δίνει τις μάχες του μια προς μια αλλά χωρίς εσένα  τα πράγματα είναι πιο δύσκολα και σίγουρα σε χρειάζεται δίπλα του!

Σκέψου θετικά,αγάπα την ομάδα της πόλης σου,που χωρίς να το έχεις εμπεδώσει τα τελευταία χρόνια είναι άξια στις ''τοπ'' θέσεις του ελληνικού πρωταθλήματος παίζοντας και στην Ευρώπη 4 συνεχόμενα χρόνια!

Μόνο και μόνο να σε εκπροσωπεί άξια το μέρος που μεγάλωσες ,έζησες ,παντρεύτηκες ως ομάδα τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη είναι πραγματικά εντυπωσιακό!

Για αυτό σκέψου πως το Περιστέρι είναι πολύ ψηλά στα μάτια όλων,θα μπορούσε να ήταν σε πολύ χειρότερη κατάσταση αλλά αυτοί οι παίκτες και όσοι είναι στην ομάδα προσπαθούν κάθε χρόνο για το καλύτερο,τον Ατρόμητο να τον έχουν όσο πιο ψηλά γίνεται!

Το έχουν καταφέρει και με το παραπάνω ..και ας υπήρξαν δύσκολες στιγμές...Αυτές πάντα θα υπάρχουν!

Κάποιοι λόγοι για να γεμίσει επιτέλους αυτό το γήπεδο!

... Κι όμως είναι  για 4η σερί χρονιά στην Ευρώπη με άξιες πορείες (φέτος άφησε πίσω του τον ΠΑΟΚ)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ας πλήρωνε...δεν φταίει ο Ατρόμητος σε κάτι..στην τελική δεν  βγήκε καν 5ος...

 

.. Είναι η μοναδική ομάδα που έχει μπει σφήνα ανάμεσα στους << μεγάλους>> και καταφέρνει να τους κερδίζει στο Περιστέρι σχεδόν άνετα με ''πελατιακές'' σχέσεις!

 

..Παρόλο που χτυπάει  5άδα   συνέχεια , ο κόσμος δεν γεμίζει  το γήπεδο!! Δεν ήρθε  η ώρα να αλλάξει η κατάσταση;

 

.. Mια ομάδα- μια πόλη..Δεν νοείται να αφήνεις ξεκρέμαστη την ομάδα της πόλης σου ακόμα και αν στηρίζεις και μια άλλη ομάδα!

Εν ολίγης τι καλύτερο ;   Support your local Team!

 

..H ομάδα έχει καινούργιο κορμό,έχει θέληση ,πάθος και δείχνει απόλυτα συγκεντρωμένη έχοντας όρεξη για μεγάλα πράγματα!

 

....Συμφωνώ να γκρινιάζεις και να έχεις τις απαιτήσεις σου,αλλά το δικαιούσαι χωρίς να στηρίζεις έμπρακτα την ομάδα σου στο γήπεδο,εκεί που πραγματικά σε έχει ανάγκη?

.. Πολλοί είπαν  για μεταγραφές..και όμως έγιναν κινήσεις που κανείς δεν περίμενε ακόμα και με όνομα!(Εννοείται όλοι κρίνονται στο γήπεδο)

Είναι άδικο και κρίμα αυτό το γήπεδο να μην είναι γεμάτο σε κάθε αγώνα του Ατρόμητου!Φανταστείτε τον Ατρόμητο με γεμάτο γήπεδο να κερδίζει τους πάντες μέσα στο απόρθητο κάστρο..Ποιος δεν θα ήθελε να είναι μέσα σε αυτές τις χαρές,αλλά και στην προσπάθεια αυτής της ομάδας;

Ότι και να γίνει ο Ατρόμητος άξια τα τελευταία χρόνια κάνει σπουδαία πράγματα και μακάρι με την στήριξη του κόσμου του να συνεχίζει να δίνει τέτοιες χαρές!

Με την ΑΙΚ Στοκχόλμης θεωρώ και πιστεύω πως είναι μια καλή αρχή για να δούμε το γήπεδο του Περιστερίου ασφυχτικά γεμάτο!Το αξίζουν για την χαρά που έστειλαν μέσω Σουηδίας και έκαναν μια απο τις καλύτερες εμφανίσεις του Ατρόμητου σε εκτός έδρας αγώνα!

ΥΓ...Αυτοί που είναι κάθε Κυριακή δίπλα στην ομάδα ξέρουν ποιοι είναι και θα συνεχίσουν να είναι εκεί!

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 31 Ιούλιος 2015 13:00