Τελευταία ενημέρωση 15:14, 25 Απρ 2024

Στην Σουηδία ήταν ωραία με το διπλό παρέα!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Τεράστια νίκη με όλη την σημασία της λέξης πέτυχε ο Ατρόμητος απέναντι στην ΑΙΚ Στοκχόλμης με σκορ 1-3 για τον Γ' Προκριματικό του Εuropa League!

Με οδηγό τον Ναπολεόνι και τον Μαρσελίνιο να δίνει ρεσιτάλ η ομάδα του Περιστερίου σκόρπισε στους... τρεις ανέμους την σουηδική ομάδα που είδε τα δίχτυα της 3 φορές γεμάτα!

Ήταν να μην αρχίσει το ματς και να πάρουν μπρος οι τουρμπίνες του Ατρόμητου,με τον Ναπολεόνι να καρφώνει με κεφαλιά τον Κάλγκρεν ύστερα απο ασύλληπτη σέντρα του Μαρσελίνιο που έκανε τους σουηδούς αμυντικούς άνω κάτω μόλις στα πρώτα  3 λεπτά του ημιχρόνου.

Σαν να μην έφτανε αυτό ο Μαρσελίνιο με μια ακόμα προσωπική ενέργεια έβαλε εκπληκτικό γκολ και έκανε  το 0-2 στο 15'!

Εξαιρετικό ντεμπούτο απο τον Μηχάλη Γρηγορίου που έδειξε απο την αρχή πως είχε τον έλεγχο και οι κινήσεις ήταν απόλυτα σωστές και θετικές!

Μεγάλη φάση απο τον Πίτου στο 29' που πήγε να σκοράρει απο το κόρνερ με τον Κάλγκρεν τελικώς να διώχνει τον κίνδυνο ενός ακόμη γκολ!

Στο 47' έχασε πέναλτι η ΑΙΚ με τον Γκορμπούνοφ να νικάει τον Πάβει!Αντίθετα στο 70' η Αικ Στοκχόλμης πέτυχε το γκολ που έψαχνε με ένα ακόμα κερδισμένο πέναλτι κάνοντας το 1-2 με σκόρερ τον Γκοϊτόμ!

Στο 78' το καρέ των πέναλτι συνεχίστηκε αλλά αυτή την φορά ήταν για καλό,καθώς Ο ''Μάρσε'' κέρδισε πέναλτι με τον Ούμπιντες να σκοράρει ''τελειώνοντας'' μια και καλή τους Σουηδούς κάνοντας το τελικό 1-3!

Σίγουρα μιλάμε για μια εξαιρετική  εμφάνιση από όλους και μια νίκη τεράστιας σημασίας ,που δίνει την ευκαιρία στον Ατρόμητο  για το επόμενο βήμα!

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 31 Ιούλιος 2015 00:19
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας