Τελευταία ενημέρωση 12:28, 19 Απρ 2024

Με αέρα Στοκχόλμης (20.00) για το διπλό!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Έτοιμος για την μεγάλη του μάχη επί σουηδικού εδάφους παρουσιάζεται ο Ατρόμητος που θα βρεθεί αντιμέτωπος με την ΑΙΚ Στοκχόλμης(20.00) για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League!

Μπορεί για κάποιους να ακούγεται εύκολο το έργο του Ατρόμητου αλλά δεν είναι,ωστόσο η ομάδα του Περιστερίου δείχνει απόλυτα έτοιμη τόσο ψυχολογικά όσο και αγωνιστικά για να τα δώσει όλα στον αγωνιστικό χώρο!

Ο Μιχάλης Γρηγορίου και η ομάδα του είναι έτοιμοι να δώσουν την μάχη και να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα που θα φέρει χαρά και αισιοδοξία τόσο για τον επόμενο αγώνα,όσο και για τους φιλάθλους της ομάδας που θέλουν το κάτι παραπάνω,μια αξιοπρεπής πορεία στην Ευρώπη!

Και γιατί όχι;H oμάδα του Περιστερίου έχει όλα τα φόντα φέτος για να κάνει  το παραπάνω βήμα!

Για τον Μιχάλη Γρηγορίου το ματς με την ΑΙΚ είναι το πρώτο του ευρωπαικό  στην προπονητική του καριέρα,ωστόσο δηλώνει έτοιμος για να αρπάξει ο ίδιος και  η ομάδα την τεράστια πρόκληση.

Στο τέρμα θα βρεθεί ο Γκορμπούνοφ και στα άκρα της άμυνας οι Κιβρακίδης και Μπιτόλο όπως όλα δείχνουν!

Φυτανίδης, Λαζαρίδης θα είναι λογικά το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τους Γοδόι, Ουσέρο, Γκαρσία στην τριάδα της μεσαίας γραμμής, τους Ούμπιντες, Μαρσελίνιο στις πτέρυγες και τον Ναπολεόνι στην κορυφή της επίθεσης.

 

 

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 30 Ιούλιος 2015 13:01
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Στην Σουηδία ήταν ωραία με το διπλό παρέα! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας