Τελευταία ενημέρωση 11:46, 25 Απρ 2024

Δύο 17χρονοι στην αποστολή της Στοκχόλμης!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Όπως τα λέγαμε. Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις.... Ανακοινώθηκε η αποστολή του Ατρόμητου για τον αγώνα της Πέμπτης στη Στοκχόλμη και μέσα σε αυτήν συμπεριλαμβάνονται δύο παίκτες που έχουν γεννηθεί το 1998 και διέπρεψαν πέρσι με την Κ20, ο Νάτσος και ο Λημνιός, γεγονός που αποδεικνύει ότι η ομάδα επενδύει, στηρίζει και προωθεί το νέο αίμα που προέρχεται από τα τμήματα των υποδομών.

Την αποστολή αποτελούν αναλυτικά  οι παρακάτω είκοσι (20) ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κούρος, Κιβρακίδης, Θεολόγου, Μπιτόλο, Νάτσος, Λημνιός, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάλλας, Έμποου, Γκαρσία, Ουσέρο, Γοδόι, Μαρσελίνιο, Μπρίτο, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ.

Την σημερινή προπόνηση παρακολούθησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γιώργος Σπανός ο οποίος μίλησε στους ποδοσφαιριστές ενώ ξεχωριστό τόνο έδωσαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο «Μαζαράκη» κι εμψύχωσαν με συνθήματα την ομάδα.

Η αποστολή θα συγκεντρωθεί αύριο στις 9.00 και θα αναχωρήσει για το «Ελ. Βενιζέλος» καθώς η πτήση τσάρτερ έχει προγραμματιστεί για τις 11.00

Οι φίλοι που θα συνοδέψουν την ομάδα παρακαλούνται όπως βρίσκονται στις 09.00 στο «Ελ. Βενιζέλος» για να κάνουν check- in (γκισέ 9-11).

H ομάδα θα προπονηθεί αύριο στις 19.00 (τοπική ώρα) στο γήπεδο Friends Arena που θα διεξαχθεί ο αγώνας.

Μια ώρα νωρίτερα (18.00 τοπική) θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη τύπου του προπονητή Μιχάλη Γρηγορίου και του αρχηγού Σωκράτη Φυτανίδη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ο βιονικός «Λάζα» τον έχει και αυτόν! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας