Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρεμιέρα σήμερα ο Ατρόμητος Κ17

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την πρώτη συγκέντρωση για τη νέα περίοδο 2015 – 16 πραγματοποίησε σήμερα ο Ατρόμητος Κ17 στο Αθλητικό Κέντρο Ακαδημιών.

 

Προπονητής της ομάδας συνεχίζει ο Βασίλης Καλτσής με γυμναστή τον Απόστολο Λαύκα και φυσικοθεραπευτή τον Αλέξανδρο Μαγκλιβερά. Γενικός αρχηγός θα είναι ο Στέλιος Λαδόπουλος.

Στους ποδοσφαιριστές μίλησε αρχικά ο Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών της ΠΑΕ Ατρόμητος Τόλης Αποστόλου ο οποίος τους καλωσόρισε στην οικογένεια της ομάδας. Τους επισήμανε ότι πλέον κάνουν ένα πολύ σημαντικό βήμα και σε κάθε έκφανση της κοινωνικής δραστηριότητας πρέπει να ακολουθούν το δόγμα «εδώ υπάρχει μόνο ο Ατρόμητος».

Καλή χρονιά ευχήθηκε φυσικά ο Βασίλης Καλτσής ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Γενικός Αρχηγός του ΑΠΣ Ατρόμητος Θανάσης Κασπίρης. Τέλος,τις ευχές του στα νεαρά παιδιά έδωσε ο απερχόμενος γενικός αρχηγός Δημήτρης Ψωμόπουλος ο οποίος αποχώρησε μετά από 18 χρόνια προσφοράς δίνοντας την σκυτάλη στο  νέο αίμα. Το παρών έδωσε και ο νέος προπονητής της Κ15 Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

Ο Ατρόμητος Κ17 είναι μια ομάδα με παίκτες γεννηθέντες το 1999 και ένα του 2000 (τον Βιταλιώτη). Μια ομάδα με πολύ ταλέντο που φιλοδοξεί να πραγματοποιήσει καλύτερη πορεία από την περσινή με στόχο να περάσει στα play offs.