Τελευταία ενημέρωση 19:09, 19 Απρ 2024

Ο ΓΣΠ πανηγυρικά στην Α2 του Water Polo

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η 3η αγωνιστική της τελικής φάσης του πρωταθλήματος της Β ανδρών στο κολυμβητήριο του Περιστερίου και πλέον οι 4 που θα πάρουν το εισιτήριο για την Α2 έχουν ήδη βγει.

Οι 2 Απόλλωνες έκαναν περίπατο στα παιχνίδια τους σήμερα, Αυτός της Θεσσαλονίκης ξεκίνησε με 6-0 στην 1η περίοδο και έφτασε μέχρι και το 11-1 στο τέλος της 3ης. Η Λάρισα απλά μείωσε στο τελικό 5-13 (0-6, 1-3, 0-2, 4-2).

Σκόραραν για τον Απόλλο οι Σάλτας 4, Μυτηλινός 3, Τζίμας 3, Παυλίδης Ε. 1, Παυλίδης Χ. 1 και Ζαρκαντζάς 1.

Για την Λάρισα σκόραραν οι Θεοδωρόπουλος 2, Κοράκης 1, Εξαρχος 1 και Στεργίου 1.

Ο Απόλλωνας της Αθήνας κέρδισε με μεγάλη άνεση τον Ηρακλή με σκορ 7-12 (1-3, 2-4, 0-3, 4-3). Οπως φαίνεται από την διακύμανση των οκταλέπτων η επικράτηση ήταν πολύ εύκολη. Σκόραραν για τον Απόλλωνα οι Μπουρνάζος 6, Καψοκόλης 2, Χατζηγούλας 2, Κουτσογιάννης 1, Τσίκλος 1 και Γεωργιάδης 1. Για τον Ηρακλή σκόραραν οι Διαμαντόπουλος 3, Κανετίδης 2, Κουνέλας 1 και Χασάπης 1.

Ο τρίτος αγώνας ήταν σαν τελικός. Αντίπαλοι το Περιστέρι και ο ΚΟΠΙ. Ο νικητής θα έπαιρνε το εισιτήριο για την Α2. Το Περιστέρι ξεκίνησε εντυπωσιακά. Οι παίκτες του ήταν σαφώς πιο έτοιμοι για αυτό το ματς και πέρασαν μπροστά με 4-0 στην μέση του οκταλέπτου. Με αυτό το σκορ ολοκληρώθηκε η 1η περίοδος. Ο ΚΟΠΙ άλλαξε πολλά πράγματα στο παιχνίδι του προκειμένου να ξαναμπεί στην διεκδίκηση της νίκης. Ομως υπολόγιζε χωρίς τον ξενοδόχο. Κι αυτός ήταν ο Λουκάς Καλομενίδης. Ο τερματοφύλακας του Περιστερίου έπιασε τα άπιαστα. Δεν έτρωγε γκολ με τίποτα. Ηταν εντυπωσιακός. Τον ακολούθησε σε απόδοση ο Σκαρπέλης στην άμυνα και ο Σιράπογλου με τον Γαβριηλίδη στην επίθεση. Ο ΚΟΠΙ μείωσε αρχικά σε 5-2 (ήταν και 5-0 ο αγώνας) και στην συνέχεια σε 6-4 και 7-5 μόλις 5΄πριν το τέλος, στηριζόμενος στην επίσης πολύ καλή εμφάνιση του δικού του 18χρονου τερματοφύλακα Παπαδόπουλου που έκανε κι αυτός πληθώρα αποκρούσεων. Ομως οι αποκρούσεις του Καλομενίδη ήταν αμέτρητες. Ο 18χρονος είχε κατεβάσει τα ρολά. Τα σουτ των παικτών του Σταύρου δεν ήταν κακά, αλλά δεν πήγαιναν στα δίχτυα. Το Περιστέρι πάντως όπως και στους προηγούμενους αγώνες του, φάνηκε να κουράζεται, αλλά με πολύ καλή διαχείριση κατάφερε να πάρει τελικά την νίκη και μάλιστα με 4 γκολ διαφορά στο τέλος (9-5). Μάλιστα έχασε και τον Κυπραίο με αντικατάσταση προς το τέλος της 3ης περιόδου αλλά δεν πτοήθηκε. Οι παίκτες του Μαρούλη πανηγύριζαν με πολύ ένταση όχι μόνο τα γκολ που πετύχαιναν αλλά και τις άμυνες που έβγαζαν.

Τα οκτάλεπτα: 4-0, 2-3, 0-1, 3-1)

Σκόραραν για το Περιστέρι οι Σιράπογλου 4, Κυπραίος 3, Λίτσας 1 και Γαβριηλίδης 1. Για τον ΚΟΠΙ σκόραραν οι Φουσκαρίνης 2, Πιτσιλαδής 1, Καινούργιος 1 και Γούσης 1.

 

Μετά από αυτά τα αποτελέσματα η βαθμολογία διαμορφώθηκε ως ακολούθως:

1. Απόλλο 9

-. Απόλλων Σμ. 9

3. Περιστέρι 6

4. Ηρακλής 3

5. ΚΟΠΙ 0

-. Λάρισα 0

Αύριο το πρωί στις 10 θα παιχτεί η 1η θέση του πρωταθλήματος ανάμεσα στους 2 Απόλλωνες, αλλά και η 3η ανάμεσα σε Ηρακλή και Περιστέρι. Περίπτωση να μην ανέβει ο Ηρακλής υπάρχει αν χάσει από Περιστέρι και Λάρισα και ο ΚΟΠΙ ή η Λάρισα πετύχουν 2 νίκες. Επίσης είναι ενδεχόμενη και τριπλή ισοβαθμία, ανάμεσα σε Ηρακλή, ΚΟΠΙ και Λάρισα. Αυτό γίνεται αν ο Ηρακλής μείνει στους 3 και ο ΚΟΠΙ κερδίσει την Λάρισα.

Πηγή:pisina.net

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 27 Ιούλιος 2015 15:04
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Γιατί είναι σημαντική η θεραπευτική άσκηση »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας