Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Πέτρουλας γύρισε για την άνοδο

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

O Γ.Σ. Περιστερίου ανακοίνωσε  την επιστροφή του Αλέκου Πέτρουλα. Ο πολύπειρος παίκτης, γέννημα-θρέμμα του Περιστερίου, υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με τον σύλλογο και με την εμπειρία αλλά και τις αδιαμφισβήτητες ικανότητές του θα βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί. Ο σύλλογος με συνέπεια, συνέχεια, επιμονή και υπομονή δεν σταματάει την προσπάθεια για ένα ρόστερ που θα φέρει τον Γ.Σ. Περιστερίου εκεί που πραγματικά ανήκει!”.

Ο 37χρονος παίκτης που είναι γέννημα θρέμμα Περιστεριώτης κι έχει αγωνιστεί στην ανδρική ομάδα τόσο τη σεζόν 1999-2000 όσο και το διάστημα 2010-2013, δήλωσε:

“Για εμένα είναι πάντα ξεχωριστό να φοράω τη φανέλα του Περιστερίου. Από εδώ ξεκίνησα και κάθε φορά που μπαίνω στο γήπεδο με το Περιστέρι είναι διαφορετικό το συναίσθημα. Η ομάδα έχει οργάνωση, υψηλούς στόχους, αλλά και όραμα για το μέλλον και μακάρι να βάλω κι εγώ ένα λιθαράκι σε αυτό το νέο οικοδόμημα που προσπαθεί να χτιστεί. Περιμένω από τον κόσμο να είναι δίπλα μας και αναμένω με αγωνία το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας για να βρεθούμε και πάλι με τους φιλάθλους μας», ανέφερε ο ίδιος μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του”.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 25 Ιούλιος 2015 16:22