Τελευταία ενημέρωση 08:42, 20 Απρ 2024

Η Ατρομητάρα «πάτησε» στην Πόλη!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται από σήμερα το μεσημέρι η αποστολή του Ατρόμητου στα πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου εν όψει του αυριανού φιλικού αγώνα με την Μπουγιουκσεχίρ στο γήπεδο «Φατίχ Τερίμ» (18.45 ώρα Ελλάδας).

Οι 20 παίκτες που επέλεξε ο προπονητής μας Μιχάλης Γρηγορίου αναχώρησαν νωρίς το πρωί από το αθλητικό κέντρο και «πέταξαν» με πτήση της Turkish Airlines για την Κωνσταντινούπολη.

Η ομάδα κατέλυσε στο ξενοδοχείο Hampton by Hilton στην περιοχή Kayasehir που είναι πολιορκημένη από πολυάριθμα αλλά άψογα ταξινομημένα υψηλά κτίρια.

Αμέσως αμέσως μετά γευμάτισε και οι παίκτες ξεκουράστηκαν στα δωμάτια τους εν όψει της απογευματινής προπόνησης που θα γίνει στο «Φατίχ Τερίμ» στις 19.00 (οι δύο χώρες έχουν κοινή ώρα).

Δανεικοί Καλλέργης – Εγκουέμ

Δανεικοί θα παραχωρηθούν οι Μανώλης Καλλέργης και Αλμπέρτο Εγκουέμ οι οποίοι πήραν μέρος στο βασικό στάδιο προετοιμασίας στο Πήλιο. Οι δύο παίκτες εξετάζουν ήδη αρκετές προτάσεις σε συνεργασία με την ΠΑΕ Ατρόμητος.

Ελεύθερος ο Φάμπιο

Λύθηκε σήμερα το συμβόλαιο του Φάμπιο Τάβαρες που αγωνίστηκε δανεικός στο δεύτερο μισό της περσινής περιόδου στη Κέρκυρα. Η ΠΑΕ Ατρόμητος του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Ιούλιος 2015 17:08
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προπόνηση στο βοηθητικό του «Φατίχ Τερίμ» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας