Τελευταία ενημέρωση 06:40, 01 Οκτ 2023

Τάβλα με Σκουλίδα, μένει στη ΓΣΠάρα

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Τάβλα έμειναν οι επίδοξοι μνηστήρες του Σκουλίδα και περισσότερο η ΑΕΚ καθώς ο νεαρός άσος προτίμησε στην ΓΣΠάρα για να βοηθήσει στην κατάκτηση της ανόδου και την επόμενη χρονιά έχοντας μεγαλύτερη εμπειρία να αναζητηθεί μια ακόμη καλύτερη λύση και σε πιο μεγάλο επίπεδο για την καριέρα του. Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της πόλης μας έχει ως εξής:

«Ο Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την παραμονή του Διονύση Σκουλίδα στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας.

Ο σύλλογος αλλά και ο νεαρός, ταλαντούχος φόργουορντ, παρά το γεγονός ότι υπήρξαν προτάσεις παραχώρησης-συνεργασίας από ομάδες της Α1, συμφώνησαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, αποδεικνύοντας την τεράστια προοπτικά του Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ αλλά και τη σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης που υπάρχει ανάμεσα στην ομάδα και στον αθλητή.

«Αγαπώ το Περιστέρι, είναι η ομάδα της πόλης μου, αυτή που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω μπάσκετ και αποφασίσαμε να μείνω εδώ για να συμβάλλω, από την πλευρά μου, στην επίτευξη των στόχων μας. Δεν ήταν ακόμη ώρα για μεγάλα βήματα. Στο Περιστέρι υπάρχει εμπιστοσύνη και μέσα από το πρόγραμμα της ομάδας και το χρόνο συμμετοχής που θα έχω, είμαι σίγουρος ότι θα γίνω καλύτερος ώστε στο μέλλον να διεκδικήσω ότι καλύτερο μπορώ. Συνεχίζουμε με ακόμη σκληρότερη δουλειά», τόνισε ο διεθνής άσος.

Ο Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, συνεχίζει την προσπάθεια του για τη δημιουργία ενός ρόστερ που θα είναι πλήρες, ισχυρό και ανταγωνιστικό ώστε να κάνει πράξη τα όνειρα των Περιστεριωτών».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Η αποχώρηση του Νίκου Βούλγαρη »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας