Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Πληρώνει καλά και στην ώρα του»

Κατηγορία Ποδόσφαιρο
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Άντονι Λε Ταλέκ σε συνέντευξη του στον γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό RMC εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ατρόμητο. Αναλυτικά είπε:

 

Για την απόφασή του να αποδεχθεί την πρόταση της ελληνικής ομάδας: «Εδώ και δέκα ημέρες ο ατζέντης μου ήταν σε επαφή μαζί τους. Πήρα κάποιες πληροφορίες για την χώρα και την ομάδα. Μου είπαν ότι πρόκειται για έναν μεγάλο σύλλογο με έδρα την Αθήνα που θα παίξει στα προκριματικά του Europa League. Όλα αυτά μαζί με έκαναν να συμφωνήσω.»

 

Για το αν πήρε διαβεβαιώσεις για τα χρήματά του: «Φυσικά, αυτή η πρώτη ερώτηση που τους έκανε. Ο μάνατζερ μου, Καρίμ Ακλίλ μου εξήγησε ότι υπάρχουν οικονομικές συμφωνίες που διασφαλίζουν την χώρα για τα τρία επόμενα χρόνια. Έτσι, λογικά, δεν θα υπάρχει πρόβλημα αλλά όταν πηγαίνεις στο εξωτερικό δεν μπορείς να είσαι ποτέ 100% σίγουρος. Δεν ξέρω πολλά πράγματα για την χώρα. Μίλησα με κάποιους παίκτες στο τηλέφωνο και με διαβεβαίωσαν ότι ο Ατρόμητος πληρώνει καλά και στην ώρα του. Με τα προβλήματα που υπάρχουν αυτή την περίοδο είναι σίγουρο ότι τους έθεσα αυτή την ερώτησα. Ευτυχώς τα προέβλεψα όλα στο συμβόλαιο μου, επομένως όλα θα πάνε καλά.». 

 

Για την έλλειψη σταθερότητας στην χώρα: «Εγώ δεν ανησυχώ. Πάνω από όλα πήγα εκεί για αθλητικούς λόγους, αν και το οικονομικό σκέλος είναι πάντα σημαντικό. Μου είπαν ότι όλα θα πάνε καλά. Η ομάδα επέμεινε για να με αποκτήσει, επομένως δεν υπάρχει ανησυχία.»

 

Για το γεγονός πως θα αγωνιστεί ξανά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση: «Για πολύ καιρό το περίμενα αυτό. Μπόρεσα να παίξω στο Champions League και το Κύπελλο UEFA με την Λίβερπουλ και την Οσέρ. Θα ήθελα να ξαναπαίξω στα Κύπελλα Ευρώπης με τις ίδιες φιλοδοξίες. Ελπίζω ότι θα περάσουμε από τους προκριματικούς γύρους».

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 21 Ιούλιος 2015 15:41