Τελευταία ενημέρωση 21:24, 16 Απρ 2024

Πρώτο θέμα ο Λε Ταλέκ, μεγάλη κατάκτηση!

Κατηγορία Editorial
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Όταν η είδηση της απόκτησης του Λε Ταλέκ αξιολογείται από τα τηλεοπτικά κανάλια ως πρώτη είδηση στα αθλητικά αυτό κάτι σημαίνει. Η απόκτηση του Γάλλου επιθετικού έφτιαξε ψυχολογικά τους φιλάθλους του Ατρόμητου και τους έκανε πιο χαρούμενη την Κυριακή τους, απόδειξη ότι περίπου πενήντα άτομα βρέθηκαν το απόγευμα στο Μαζαράκη μόνο και μόνο για να δουν από κοντά το νέο αστέρι της ομάδας έστω και αν έκανε ένα απλό χαλάρωμα.

Δεν ξέρω αν είναι η σπουδαιότερη μεταγραφή που έχει κάνει στην ιστορία του ο Ατρόμητος όπως γράφουν τα ΜΜΕ. Σίγουρα είναι μια πολύ μεγάλη μεταγραφή γιατί ο Λε Ταλέκ έχει σπουδαίο όνομα στην πατρίδα του και τρεις φορές σε διαφορετικές περιόδους αγωνίστηκε στη Λίβερπουλ.

Εκείνο που διαπίστωσα όμως είναι ότι τα ΜΜΕ τον αντιμετώπισαν πράγματι ως μια μεγάλη μεταγραφή και απόδειξη αποτελεί το γεγονός ότι η απόκτηση του ήταν πρώτο θέμα στα αθλητικά δελτία της ΕΡΤ και του Σκάι. Δεν είναι μικρό πράγμα αυτό, αντιθέτως είναι πολύ μεγάλο για τον Ατρόμητο. Και να σας πω και κάτι ακόμη; Επειδή ο Ατρόμητος έχει πολλούς φίλους σε όλη την Ελλάδα, μέσω των δικτύων σχολών, να είστε σίγουροι ότι πέρα από τους περιστεριώτες, χάρηκαν πάρα μα πάρα πολύ και εκατοντάδες παιδιά σε διάφορες γωνιές της Ελλάδας μαθαίνοντας την είδηση από την τηλεόραση ως πρώτο θέμα. Και αυτό είναι μια πολύ μεγάλη κατάκτηση!

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 19 Ιούλιος 2015 22:36
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Να γίνουμε «Σουηδοί» μόνο στην οπαδική νοοτροπία »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας