Τελευταία ενημέρωση 20:02, 19 Απρ 2024

Έτσι (πρέπει) να φτιάχνονται οι ομάδες!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η διοίκηση του Ατρόμητου τόλμησε φέτος, παρά την τεράστια οικονομική κρίση, να επενδύσει πάνω στην πιο ταλαντούχα ομάδα Νέων που είχε ποτέ. Στην εκπληκτική Κ20 της περσινής περιόδου που μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερη στη νέα σεζόν. Όποιος είδε σήμερα από κοντά το φιλικό της επαγγελματικής ομάδας με την Καλλονή και πρόσεξε τους Νάτσο, Μπαστακό, Κατράνη και Ρεγκάκο θα κατάλαβε πολλά.

Για δέκα ημέρες λοιπόν ο Γιώργος Κορακάκης, οι συνεργάτες και οι παίκτες του θα δουλέψουν έτσι όπως πρέπει να δουλέψουν για να δρέψουν ακόμη καλύτερους καρπούς από το δέντρο της παραγωγής ταλέντων. Θα κάνουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στο Ελατοχώρι Πιερίας, μέσα σε ιδανικό περιβάλλον από καιρικές συνθήκες και σε ένα γήπεδο –χαλί που μαρτυρά και η εικόνα.

Έτσι φτιάχνονται οι ομάδες και ο Ατρόμητος καλά έκανε και επένδυσε και πρέπει να συνεχίσει να επενδύει σε αυτή την ομάδα γιατί τέτοιες ευκαιρίες δεν βρίσκονται συχνά και αυτή η εξαιρετική φουρνιά ποδοσφαιριστών πρέπει να προστατευτεί ως κόρη οφθαλμού. Κι επαναλαμβάνουμε: Όποιος είδε σήμερα από κοντά το φιλικό της επαγγελματικής ομάδας με την Καλλονή και πρόσεξε τους Νάτσο, Μπαστακό, Κατράνη και Ρεγκάκο θα κατάλαβε!

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 18 Ιούλιος 2015 23:59
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Και ο Θεοδωράκης έγινε επαγγελματίας! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας