Τελευταία ενημέρωση 03:23, 18 Απρ 2024

Γίνεται (φέτος) μια ωραία κατάσταση!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Όταν το παιχνίδι τελειώνει (έστω φιλικό) και ο κόσμος φεύγει ικανοποιημένος από το γήπεδο σημαίνει στην ομάδα του γίνεται μια ωραία κατάσταση.

 Εν προκειμένω αυτή την ωραία κατάσταση την κάνει ο Μιχάλης Γρηγορίου, οι συνεργάτες του και οι παίκτες του Ατρόμητου οι οποίοι ενθουσίασαν στο σημερινό φιλικό με την Καλλονή. Και αυτό έχει σημασία, να διαδοθεί στο Περιστέρι στόμα με στόμα ότι στον Ατρόμητο γίνεται πράγματι μια ωραία κατάσταση που αν αποδώσει καρπούς μπορεί να εκτοξεύσει κυριολεκτικά την ομάδα.

Το αστέρι κέρδισε λοιπόν με 3-1 τους νησιώτες αλλά το σκορ μικρή σημασία έχει μπροστά στα συμπεράσματα που βγήκαν και τα οποία είναι τα εξής: Στο πρώτο ημίχρονο όταν χρησιμοποιήθηκε η ενδεκάδα που κατά πάσα πιθανότητα θα παίξει στο πρώτο ευρωπαϊκό ματς, για τα πρώτα τριάντα λεπτά η πίεση που ασκούνταν στον αντίπαλο ήταν ασφυκτικά. Τα τρεξίματα των παικτών ήταν πολύ καλά, οι Ουσέρο, Γοδόι ταίριαξαν αμέσως, η άμυνα σταθερή και μπροστά οι Ούμπιντες, Μαρσελίνιο, Ναπολεόνι να δείχνουν κεφάτοι.

Στην επανάληψη, έπαιξαν όλοι οι νέοι και ο.. Μπρίτο. Ο Γρηγορίου στα τελευταία τριάντα λεπτά έριξε όλη τη νεολαία συν τον βιρτουόζο Βραζιλιάνο και είναι πολύ σημαντικό ότι δεν χάθηκε η συνοχή της ομάδας. Όλοι τους πολύ καλοί αλλά ο Κατράνης και ο Νάτσος κέρδισαν τις περισσότερες συμπάθειες. Την αίσθηση του γκολ αν και χαφ έδειξε ότι έχει ο Μπαστακός που πέρσι ήταν το βαρύ πυροβολικό της Κ20.

Σημασία έχει ότι ο Ατρόμητος με την ενδεκάδα του α’ μέρους έχει παρόν και με την ενδεκάδα του β’ μέρους έχει (πολύ) μέλλον.

Για την ιστορία, το σκορ άνοιξε ο Ουσέρο στο 19’ μετά από λάθος του Χονγκ κι έξι λεπτά αργότερα ο Ναπολεόνι με κεφαλιά έκανε το 2-0. Μείωσε με εξαιρετικό σουτ ο Μανούσος στο 63’ και το τελικό 3-1 έγραψε ο Μπαστακός στο 73’.

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ (63' Μπάρκας), Κιβρακίδης (63' Νάτσος), Φυτανίδης (63' Θεολόγου), Λαζαρίδης (46' Εμπόου), Κούρος (63΄Κατράνης), Γοδόι (46' Μπάλλας), Ουσέρο (63' Ενγκουέμ), Γκαρσία (63' Μπαστακός), Μαρσελίνιο (63' Μπρίτο), Ούμπιντες (63' Λημνιός), Ναπολεόνι (63' Ρεγκάκος).

Καλλονή: Χογκ (73' Δαύκος), Τσαμπούρης (80' Χατζηδημητρίου), Βαλιός (55' Αντέτζο), Αναστασιάδης (66' Ούκα), Γιουκαρής (89' Λαμπράκης), Κεϊτά (72' Ξυδάς), Κρολ (90'+2' Τριανταφύλλου), Καλτσάς, Κλαντρούμπσκι (68' Γιώργου), Μανούσος (82' Ουνγιαλίδης), Μάρκοβιτς (81' Μπουρούς).

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 19 Ιούλιος 2015 00:17
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Τα γκολ με την Καλλονή!(VIDEO) »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας