Τελευταία ενημέρωση 00:48, 25 Απρ 2024

Αυτή η ομάδα αξίζει ένα όνειρο!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αυτη η ομάδα όπως έχει γαλουχηθεί από πέρσι μπορεί να κάνει όνειρα.

Με στόχο λοιπόν μια πορεία ανάλογη της περσινής και γιατί όχι ακόμη καλύτερη πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη συγκέντρωση του Ατρόμητου Κ20 για την περίοδο 2015-16 στο Αθλητικό Κέντρο των Ακαδημιών.

Στους νεαρούς παίκτες μιλησε αρχικά ο Υπεύθυνος των Υποδομών Τόλης Αποστόλου ο οποίος στάθηκε στην απώλεια του Τάκη Μιχαλέτου που δεν είναι πια κοντά μας τονίζοντας ότι είναι πολύ μεγάλη για όλη την οικογένεια του Ατρόμητου και στην συνέχεια ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ομάδα καλοσωρίζοντας τα νέα μέλη.

Ο προπονητής Γιώργος Κορακάκης με την σειρά του αφού έδωσε και αυτός τις ευχές του στους παίκτες αναφέρθηκε στις αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ, επιβεβλημένες οι περισσότερες λόγω ορίου ηλικίας και καλοσώρισε τις τρεις νέες προσθήκες αλλά και τα παιδιά που προωθήθηκαν από την Κ17.

Αναλυτικά:

Από το ρόστερ της περσινής περιόδου συνεχίζουν οι: Κυρίτσης, Τζιτζικαλάκης, Γιαταγανάκης, Τζίνοβιτς, Χαραλάμπους, Κωστούλας, Στρούγγης, Κρουσέλ, Μωραϊτης, Λαζαρίδης, Δημ. Παναγιωτόπουλος, Σκόνδρας, Νταβιώτης, Κονταξής, Κομνηνός, Δαλκαφούκης, Τσατσόπουλος, Ρεγκάκος, Κατράνης, Κυρίτσης. Οι τέσσερις τελευταίοι κάνουν προετοιμασία με την επαγγελματική ομάδα στο Πήλιο.

Από τον Ατρόμητο Κ17 προωθήθηκαν οι: Χανιώτης, Κίναλης (τερματοφύλακες), Χαραλάμπους, Ιγκμπινόμπα, Μπαλάσκας (αμυντικοί), Παυλής (μέσος). Κουτρούλης, Σιάνος, Ρομάριο (επιθετικοί).

Στη μετεγγραφική περίοδο αποκτήθηκαν οι: Σαμπατάκος (τερματοφύλακας από ΠΑΟ), Ντιντής (αμυντικός από Τύρναβο), Ρονάλντο (μέσος από ομάδα της Βραζιλίας)

Αποχώρησαν οι: Βλάχος Ζούκας, Καλογεράς, Παπαδόπουλος, Κυριλλίδης, Κουτσομήτης, Έκτ.Παναγιωτόπουλος.

Συνεργάτες του Γιώργου Κορακάκη είναι οι:

Προπονητής Φυσικής Κατάστασης: Κώστας Παρθενίου

Προπονητής Τερμ/κων: Τάσος Μπαμπανιώτης

Φυσικοθεραπευτής: Δημήτρης Κίτσος

Φροντιστής: Βασίλης Κεχαγιάς.

Γενικός αρχηγός της ομάδας είναι ο Σίμος Συμεωνίδης.

Το ερχόμενο Σάββατο η αποστολή της Κ20 θα αναχωρήσει για το Ελατοχώρι για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

 

 
 
 
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 14 Ιούλιος 2015 23:50
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ήρθε ο Μπιτόλο και υπογράφει αύριο »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας