Τελευταία ενημέρωση 16:49, 18 Απρ 2024

Ο Ατρόμητος τον έβαλε στον ποδοσφαιρικό χάρτη!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ο Κώστας Γιαννούλης επέλεξε τελικά Αστέρα Τρίπολης από Ατρόμητο και για τα επόμενα τρία χρόνια θα γίνει πολίτης Αρκαδίας κλείνοντας όμως την πόρτα στα μούτρα στην ομάδα που τον επανέφερε στον ποδόσφαιρικό χάρτη.

Η ανάγνωση της απόφασης του ποδοσφαιριστή να μην επιστρέψει στο Περιστέρι είναι διπλή: Αφενός δεν υπάρχουν σημαίες, δεν υπάρχουν αγάπες, δεν υπάρχει τίποτα παρά μόνο το συμφέρον. Αφετέρου με τέτοιες συμπεριφορές πρέπει να εκτιμάς περισσότερο εκείνο που έχεις παρά εκείνο που έχασες. Ο Γιαννούλης χάθηκε γιατί προτίμησε τα τριάντα χιλιάρικα παραπάνω αλλά και γιατί θα παίξει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Το δέλεαρ του Γιουρόπα είναι σημαντικό το καταλαβαίνουμε..

Από την άλλη πλευρά όμως ο Γιαννούλης απαρνήθηκε για τριάντα χιλιάρικα την ομάδα που τον επανέφερε στον ποδοσφαιρικό χάρτη και της χρωστάει πάρα πολλά. Θυμάται κανείς πως ήρθε στον Ατρόμητο; Ήταν μια προσωπική επιλογή του Γιάννη Αγγελόπουλου που την πήρε πάνω του και τον «πέρασε» στον Γιώργο Δώνη που είχε μεγάλους ενδοιασμούς γιατί προερχόταν από πολύ σοβαρό τραυματισμό. Ο Γιαννούλης ήρθε ως δανεικός από την Κολονία και τον επόμενο αποδεσμεύτηκε από τη γερμανική ομάδα και υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Ατρόμητο. Αέρινος και χαρισματικός πρόσφερε στην ομάδα κι επιπλέον κανείς δεν μπορεί να του προσάψει ότι επέδειξε ποτέ αλαζονική συμπεριφορά. Μέσα από τις εμφανίσεις του δε με τον Ατρόμητο κλήθηκε στην Εθνική Ομάδα.

Τον περασμένο Αύγουστο και κυριολεκτικά την τελευταία ώρα των μεταγραφών τον ζήτησε επίσημα ο Ολυμπιακός. Ο Ατρόμητος θα μπορούσε να επικαλεστεί το της «τελευταίας στιγμής» και σεβάστηκε την επιθυμία του παραχωρώντας τον στους πρωταθλητές Ελλάδας αντί 400 χιλιάδων ευρώ.

Τώρα λοιπόν που ήρθε η ώρα να εξαργυρώσει τα όσα του πρόσφερε ο Ατρόμητος επέλεξε τον Αστέρα Τρίπολης για τριάντα χιλιάρικα παραπάνω και για να παίξει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Θα μπορούσε να πει  μάλιστα κανείς όμως ότι κάτι...χρωστούσε στον Ατρόμητο και πως ίσως  έπρεπε να δεχθεί την πρόταση για να επανορθώσει. Ήταν από εκείνους που έπαιξαν και στα δύο παιχνίδια με το Σαράγεβο που έφεραν τον οδυνηρό αποκλεισμό. Άλλος στη θέση του θα προτιμούσε να επιστρέψει, αυτός προτίμησε τον σίγουρο δρόμο, επαγγελματίας είναι άλλωστε.

Όπως και να’ χει η περίπτωση Γιαννούλη καταδεικνύει ότι στο ποδόσφαιρο δεν χωρούν τελικά συναισθηματισμοί. Κι επιπλέον θα πούμε πάλι ότι πρέπει να εκτιμάς περισσότερο εκείνο που έχεις παρά εκείνο που έχασες. Και ο Ατρόμητος να είστε σίγουροι ότι θα βρει λύση. Και πιο φθηνή μπορεί αλλά και καλύτερη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Φουλ της διπλής (προπόνησης) »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας