Τελευταία ενημέρωση 14:11, 19 Απρ 2024

Ξεκινάει η μάχη για τον Γιαννούλη

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τη μάχη για την απόκτηση του Κώστα Γιαννούλη ξεκινάει ο Ατρόμητος έπειτα από την οριστική αποχώρηση του ταλαντούχου αριστερού μπακ από τον Ολυμπιακό.

Ο Γιαννούλης ειδοποιήθηκε ότι δεν θα περάσει από το  δεύτερο στάδιο των εργομετρικών εξετάσεων κάτι που σημαίνει ότι ψάχνει ήδη τον επόμενο σταθμό της καρίέρας του. Ο ίδιος φρόντισε να αποχαιρετήσει τους μέσω μηνύματος στο instagram τους πρώην -πλέον- συμπαίκτες του στους «ερυθρόλευκους».

«Παιδιά, σας ευχαριστώ για όλα. Ήταν μια δύσκολη χρονιά, αλλά παλέψαμε και νικήσαμε και θα θυμάμαι αυτή τη σεζόν για όλη μου τη ζωή. Σας εύχομαι τα καλύτερα. Καλή τύχη», είναι το μήνυμα του Κώστα Γιαννούλη ενώ έχει λάβει ευχές για τη συνέχεια της καριέρας του, από τους Φορτούνη, Αυλωνίτη, Μανιάτη και Γιαννιώτη.

Από εκεί και πέρα ο Ατρόμητος ενδιαφέρεται απόλυτα για να επαναφέρει τον Κώστα Γιαννούλη στο δυναμικό του, άλλωστε ενδιαφέρεται για την απόκτηση αριστερού μπακ και ο Γιαννούλης είναι αποδεδειγμένα η καλύτερη λύση. Ωστόσο η μάχη είναι δύσκολη καθώς για την απόκτηση του ενδιαφέρονται και άλλες ελληνικές ομάδες αλλά και του εξωτερικού.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 10 Ιούλιος 2015 14:25
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ο Ατρόμητος τον έβαλε στον ποδοσφαιρικό χάρτη! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας