Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΓΣΠ και Στέφανος σαν μια στάλα νερό!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Όλο το Πεςριστέρι τον ξέρει με το μικρό του όνομα: Στέφανος. Το επίθετο του άγνωστο θα λέγαμε ότι δεν έχει καμία σημασία. Όταν σε ξέρουν με το μικρό σου όνομα σημαίνει ότι είσαι πολύ αγαπητός. Ο Στέφανος για εκείνους τους πολύ λίγους και άσχετους με το χώρο, τονίζουμε ότι  είναι μια ιστορική μορφή του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου. Τι και αν ο ρόλος του ήταν και είναι εκείνος του φροντιστή!.

Ο Στέφανος είναι ένας ακούραστος εργάτης του ΓΣΠ είναι ο ίδιος ο ΓΣΠ. Έζησε την ομάδα από το ξεκίνημα  στη δεκαετία του '70, εκεί στο γηπεδάκι της Θηβών, τη λεγόμενη «εστία». Μετά η ομάδα μετακόμισε στο Αιγάλεω, ο Στέφανος εκεί. Μετά στο κλειστό της Χωράφας, ο Στέφανος εκεί. Μετά στο νέο κλειστό στην Τζόν Κέννεντι, ο Στέφανος ξανά εκεί. Παντού όπου είναι ο ΓΣΠ είναι και ο Στέφανος. Από τα χέρια του έχουν περάσει χιλιάδες παίκτες.

Μεγάλα ονόματα όπως ο Όντι Νόρις και ο Αλφόνσο Φορντ, ο Κορωνιός με τον Πεδουλάκη, ο Γκούροβιτς με τον Γιάριτς, ο Τσαρτσαρής με τον Μάντζαρη. Πιστός στρατιώτης της ομάδας φροντίζει τα εκατοντάδες παιδιά των ακαδημιών, με αγάπη όπως κάνει κάθε φορά, πρόθυμος να εξυπηρετήσει όποιος του ζητήσει να κάνει. Οι....κυβερνήσεις εν προκειμένω οι διοικήσεις μπορεί να αλλάζουν στον ΓΣΠ εκείνος όμως που δεν μπορεί και δεν πρέπει να αλλάξει είναι ο Στέφανος. Σε αυτή τη πολύ συμπαθή φυσιονγωμία με τη τεράστια προσφορά στο μπασκετικό καμάρι της πόλης μας. Ο Στέφανος είπαμε δεν είναι ΓΣΠ είναι ο ίδιος ο ΓΣΠ! Μοιάζουν σαν μια στάλα νερό!

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 09 Ιούλιος 2015 21:59