Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στο κρεβάτι της ανάρρωσης με το αστέρι!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε σήμερα το πρωί ο Γιάννης Κοντοές για να υποβληθεί σε εγχείριση στο γόνατο (αρθροσκόπηση στον έξω μηνίσκο) από τον επικεφαλής της ιατρικής ομάδας του Ατρόμητου Νίκο Πισκοπάκη.

 Η εγχείριση όπως ήταν φυσικό στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και ο παίκτης αύριο το πρωί θα πάρει εξιτήριο.

Ο Γιάννης Κοντοές είναι ποδοσφαιριστής που ποτέ δεν πούλησε «οπαδιλίκι» και ίσως στο παρελθόν τον αδίκησαν κάποιες συμπεριφορές. Είναι όμως ένας επαγγελματίας που τιμάει το ψωμί του, σέβεται την ομάδα που αγωνίζεται κι εν προκειμένω το δείχνει το γεγονός ότι είναι στο κρεβάτι της ανάρρωσης φορώντας τη φανέλα με το αστέρι δείχνοντας πόσο έχει δεθεί με την ομάδα του.

Αν και δεν είναι μέσα στους πέντε αρχηγούς που επέλεξε ο Μιχάλης Γρηγορίου θα λέγαμε ότι ο Κοντοές είναι μια από τις ψυχές των αποδυτηρίων. Παίζει δεν παίζει, είναι το ίδιο εκδηλωτικός και πάντα ενθαρρύνει τους συμπαίκτες του. Πάντα έχει ένα καλό λόγο, ξέρει πότε θα κάνει το χιούμορ του όταν πρέπει να εκτονωθεί μια κατάσταση.

Αλλά και σαν παίκτης βέβαια κέρδισε με το σπαθί του την ανανέωση του συμβολαίου του. Ήταν ξεγραμένος επί Πίντο και τον Ιανουάριο η ομάδα του ζήτησε να μείνει ελεύθερος. Εκείνος προτίμησε να μείνει, γιατί είχε προσφάτως γίνει πατέρας, και αρκέστηκε να κάνει μόνος του προπονήσεις όσο καιρό ήταν στην ομάδα ο Πορτογάλος τεχνικός.

Μόλις ανέλαβε ο Νιόπλιας, οι συμπαίκτες του έθεσαν θέμα επιστροφής εκτιμώντας την άψογη στάση που κράτησε όσο ήταν εκτός ομάδας. Ο Νιόπλιας έκανε το αίτημα αποδεκτό και ο Κοντοές γύρισε στην ομάδα συνεχίζοντας να δείχνει την ίδια καλή αγωνιστική συμπεριφορά που τον έφερε πάλι στην ενδεκάδα.

Τόσο ο Νιόπλιας όσο και ο Γρηγορίου που τον διαδέχθηκε τάχθηκαν υπέρ της παραμονής του. Ο Γρηγορίου μάλιστα τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση και πιστεύει ότι ο Κοντοές μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά από τη δεξιά πλευρά και αυτός που ήταν ο λόγος που αποφασίστηκε να μην γίνει πρόταση ανανέωσης στον Νάστο.

Όσον αφορά την ιστορία του τραυματισμού του στο γόνατο ξεκινάει από το τελευταίο ματς των πλέι οφς με τον Παναθηναϊκό. Την επόμενη μέρα το γόνατο είχε ένα πρήξιμο αλλά με την ξεκούραση των διακοπών επανήλθε στα κανονικά επίπεδα. Ο παίκτης έτρεξε κανονικά στα εργομετρικά, ήταν μάλιστα από τους πρώτους, αλλά όταν το πρίξημο επανήλθε υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία που έδειξε το μέγεθος του προβλήματος. Έτσι κρίθηκε σκόπιμο να υποβληθεί τώρα στο χειρουργείο και σε 1,5 μήνα να είναι απόλυτα έτοιμος με την προοπτική να είναι έτοιμος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 08 Ιούλιος 2015 21:48