Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι '' Nέοι'' έχουν τα φόντα να φτάσουν ψηλά!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το ότι ο Ατρόμητος έχει σπουδαίες ακαδημίες το γνωρίζουν όλοι πολύ καλά,αλλά το ότι βγάζει παίκτες και τους προωθεί ταυτόχρονα  είναι ότι σημαντικότερο για το μέλλον αυτών των παιδιών που είναι και το μέλλον του ιστορικού Ατρόμητου!

Το να αναγνωρίζεται η αξία σου και να ανεβαίνεις επίπεδο σε κάνει να είσαι καλύτερος,να προσπαθείς περισσότερο και να βάζεις στόχους με σκοπό την πραγματοποίησή τους βήμα βήμα!

Τα ταλέντα που διαθέτει η Κ20 του Ατρόμητου είναι πάρα πολλά και σίγουρα θα μας απασχολήσουν και στο μέλλον με τις εμφανίσεις τους.Ήδη πολλοί απο τους νεαρούς παίκτες κλήθηκαν στην πρώτη ομάδα και αυτό δείχνει πως ο Ατρόμητος βασίζεται στα παιδιά του και θέλει το μέλλον της πρώτης ομάδας να χτιστεί μέσα απο τις φιλοδοξίες αλλά και τεράστια προσπάθεια αυτών των παιδιών που όπως είδαμε πέρσι είναι φτιαγμένοι για μεγάλα πράγματα!

Τσατσόπουλος, Ρεγκάκος, Nάτσος, Κυρίτσης, Κατράνης και Παπασπύρος είναι λίγα απο τα ονόματα αυτών των παιδιών (της Κ20)που με τις εμφανίσεις τους έχουν ήδη ξεχωρίσει και περιμένουν τις ευκαιρίες τους και στην πρώτη ομάδα!

Ανάμεσά τους και ο Λημνιός που έχει απίστευτα προσόντα και στηρίζονται σε αυτόν αλλά και ο πανύψηλος Μπαστακός που σκόραρε με το τσουβάλι στην περσινή χρονιά!

Απουσιάζει αντίθετα ο τερματοφύλακας Θεοδωράκης  που συμπεριλήφθηκε στην τελική 18αδα.

Με σκληρή δουλειά ,πείσμα και θάρρος θα τα καταφέρουν και θα δικαιώσουν όσους τους επέλεξαν!

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 08 Ιούλιος 2015 15:18