Τελευταία ενημέρωση 09:09, 22 Ιαν 2020

Στην Κίνα για το παγκόσμιο τεχνικής ο Γλαύκος

Κατηγορία Γλαύκος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία των αθλητών του Γλαύκου Περιστερίου οι οποίοι κλήθηκαν να συμμετάσχουν με την Εθνική Ομάδα Ανδρών –Γυναικών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης στο Yantai της Κίνας, στα μέσα Ιουλίου .

 

Οι Έλληνες πρωταθλητές Αλεξάνδρα νησιώτη και Βαγγέλης Μαρίνος, οι οποίοι προπονούνται με τους Γιάννη Καλαϊντζογλίδη και Γρηγόρη Σπυριούνη  αντίστοιχα, στα πλαίσια της τελικής φάσης της προετοιμασίας τους για τη μεγάλη αυτή διοργάνωση δήλωσαν σχετικά:

 Νησιώτη :Η προετοιμασία μου για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών που θα διεξαχθεί στην Κίνα στις 15-22 Ιουλίου πάει πολύ καλά και είμαι σε πολύ καλή κατάσταση, σωματικά και ψυχολογικά. Εξακολουθώ να κάνω προπονήσεις με την ένταση που χρειάζεται. Αρχικά, ήταν ακόμη μια δύσκολη χρονιά για όλους τους αθλητές. Το επίπεδο κάθε χρονιά ανεβαίνει όλο και πιο πολύ. Είμαι αγχωμένη αλλά έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Συγκεκριμένα, προπονούμαι έχοντας υψηλούς στόχους για τα αγωνίσματα που καλούμαι να αγωνιστώ. Είμαι έτοιμη να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να καταφέρω το δυνατό αποτέλεσμα για την Ελλάδα. Ακόμα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου, Γιάννη Καλαϊτζογλίδη και την ομάδα RSTS που βρίσκονται δίπλα μου στις προσπάθειες μου.

 Μαρίνος : Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος και περήφανος που μου δίνεται η δυνατότητα να συμμετάσχω στη μεγαλύτερη διοργάνωση για φέτος .Η συμμετοχή μου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών της Κίνας ήταν ο βασικός μου στόχος για φέτος , όμως η προσπάθεια δεν ολοκληρώθηκε ακόμα. Η προετοιμασία μου με τον Γρηγόρη Σπυριούνη και  την Swim With Fins E.T , βρίσκεται σε πολύ καλό στάδιο και θεωρώ ότι θα σταθώ επάξια στο ύψος των περιστάσεων . Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσους με στηρίζουν αυτή τη χρονιά και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να προσφέρω ότι μπορώ από την πλευρά μου στη χώρα μου και στο νησί μου τη Χίο! Είναι υποχρέωση μου!

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Η κορυφή είναι μόνο για τον Γλαύκο! »
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Η κοπή της πίτας!

Η κοπή της πίτας!

21 Ιαν 2020 Γλαύκος

Βαριά ήττα από τον Βύρωνα

Βαριά ήττα από τον Βύρωνα

21 Ιαν 2020 Ένωση Περιστερίου

Ξεκίνημα με το «δεξί»!

Ξεκίνημα με το «δεξί»!

21 Ιαν 2020 Θέρσιππος

Στο τέλος (να) νικάει το Περιστέρι!

Στο τέλος (να) νικάει το Περιστέρι!

21 Ιαν 2020 ΓΣ Περιστερίου

Άλλαξε μέρα το Ατρόμητος - ΑΕΚ

Άλλαξε μέρα το Ατρόμητος - ΑΕΚ

21 Ιαν 2020 ΠΑΕ Ατρόμητος

Οι «20» του Παντελίδη για το ΟΑΚΑ!

Οι «20» του Παντελίδη για το ΟΑΚΑ!

21 Ιαν 2020 ΠΑΕ Ατρόμητος

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας