Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ψάρεψε στην Κω τον διάδοχο του Στέργου Μαρίνου!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τον...διάδοχο του Στέργου Μαρίνου που πριν δέκα χρόνια είχε έρθει από την Κω με την ίδια ακριβώς διαδικασία και κάνει διεθνή καριέρα αφού ενδιάμεσα πήρε πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό βρήκε ο Ατρόμητος στο πρόσωπο του ταλαντούχου Αντώνη Τριμάτη από τον ΑΟ Δικαίου Κω ο οποίος από τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην Κ17 υπό τις οδηγίες του προπονητή Βασίλη Καλτσή.

Ο Τριμάτης πολιορκήθηκε από όλες τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας αλλά η έντιμη στάση της οικογένειας του σε συνδυασμό με τον άψογο τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την υπόθεση ο Ατρόμητος τον έφεραν τελικά στο Περιστέρι.

Το επίσημο δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αντώνη Τριμάτη από τον ΑΟ Δικαίου Κω ο οποίος από τη νέα περίοδο θα ενταχθεί στην ομάδα Κ17.

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στα Δωδεκάνησα ντύθηκε στα μπλε αν και τον διεκδικούσαν πολλές ομάδες, είναι ο Αντώνης Τριμάτης ο οποίος γεννήθηκε το 1999 και αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού.

Σήμερα βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε δελτίο παρουσία του Υπεύθυνου Σκάουτιγκ Τόλη Αποστόλου.

Αμέσως μετά δήλωσε στο atromitosfc.gr τα εξής:«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στον Ατρόμητο, ευχαριστώ τους κυρίους Τόλη Αποστόλου και Γιώργο Κορακάκη που με επέλεξαν. Ξεκινώ την προσπάθεια μου από την Κ17 και το όνειρο μου είναι να φθάσω μέχρι την πρώτη ομάδα του Ατρόμητου.

Ευχαριστώ τους γονείς μου που με στηρίζουν καθώς πρέπει να αφήσω το νησί μου, τον προπονητή μου στον ΑΟ Δικαίου Γιάννη Μανούσογλου που μου έδωσε τη δυνατότητα να παίξω πολλά παιχνίδια με την ανδρική ομάδα αλλά και τον πρόεδρο Γιώργο Ξυλουρά που με πίστεψε από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα στις ακαδημίες του συλλόγου».

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής διετέλεσε φέτος βασικό στέλεχος της Μικτής Δωδεκανήσου (11 γκολ) αλλά και της Μικτής Ζώνης Νήσων που κατέκτησε το πρωτάθλημα σε πανελλήνιο επίπεδο».

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 06 Ιούλιος 2015 21:56