Τελευταία ενημέρωση 04:35, 18 Απρ 2024

Αποστόλου: «Υπερήφανοι για την Ατρομητάρα μας

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ο Υπεύθυνος του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου Τόλης Αποστόλου με ανάρτησή του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης έκανε τον απολογισμό του πετυχημένου 1ου τουρνουά που διεξήχθη στο Λουτράκι και δεν παρέλειψε βέβαια να ευχαριστήσει τους συντελεστές της διοργάνωσης δίνοντας παράλληλα ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι. 

 

«Είχαμε την ατυχία το 1o ΤΟΥΡΝΟΥΑ SOCCER SCHOOLS AΤΡΟΜΗΤΟΣ το οποίο ήταν αφιερωμένο στον αγαπημένο μας συνεργάτη ΤΑΚΗ ΜΙΧΑΛΕΤΟ ο οποίος έφυγε από την ζωή τόσο άδικα πριν από 50 ημέρες να γίνει στην χειρότερη εβδομάδα της Ελλάδας τα τελευταία 40 τουλάχιστον χρόνια. Μια μεγάλη κρίση για όλους μας

. Οι οργανωτικές βάσεις όμως που είχαν μπει τους προηγούμενους μήνες από το επιτελείο του Ατρόμητου, η στήριξη του κυρίου Σπανού, η μεγάλη θέληση και δύναμη που έδειξαν οι γονείς, τα παιδιά, οι παράγοντες των ομάδων και όλοι όσοι από τους ανθρώπους της Κορινθίας που μας βοήθησαν οργανωτικά ( από τον Δήμαρχο Λουτρακίου, τον κο. Σακελλαρίου.τον κο. Αργύρη μέχρι τον «τελευταίο» υπάλληλο μας έκανε να είμαστε όλοι  «ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ»  να κάνουμε ένα εξαιρετικό τουρνουά και ένα δημοψήφισμα υπέρ του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ όπως έγραψε σε σχόλιο του ο Παύλος Κατώνης.


Η μεγάλη συμμετοχή πολλών συνεργαζόμενων ομάδων από πολλές πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου όπου έχει εξαπλωθεί ο Ατρόμητος μας κάνει να νοιώθουμε περήφανοι για την ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ μας που έχει κερδίσει τον σεβασμό, την εκτίμηση και την αγάπη παντού. Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ήταν, είναι και θα είναι πολύ μεγάλη ομάδα, τώρα γίνεται ακόμα μεγαλύτερη με το Δίκτυο Σχολών που αναπτύσσεται σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο όπου σε εννέα(9) μήνες έχουμε δημιουργήσει δεκαέξι(16) Σχολές.
Είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις 500 και πλέον παιδιά να γεμίζουν μια εξέδρα στην τελετή λήξης, να φορούν το ΑΣΤΕΡΙ στο στήθος, να φωτογραφίζονται και να καμαρώνουν.

Μια εικόνα που θα βλέπει και θα χαίρεται από ψηλά ο αγαπημένος μας Τάκης Είναι πολύ σημαντικό παιδιά από μακρυνές περιοχές να έχουν γίνει Ατρόμητος και έχουν στον τοίχο τους στο Facebook το Αστέρι αντί την φωτογραφίας τους. Είναι σημαντικό ο μικρός Νίκος Κάνιουρας από την Μύκονο ενώ τον πήγαινε ο γιατρός(Βασίλης) στο Νοσοκομείο με διάσειση από κτύπημα στο κεφάλι και είχε ξεχάσει για λίγο τα πάντα, να μην ξεχνάει να απαντάει στην ερώτηση του γιατρού που προσπαθούσε να τον έχει ξύπνιο, τι ομάδα είναι και να λέει ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ.


Το παιδί ευτυχώς είναι καλά, όπως είναι καλά και ο Νίκος Πελεγκάρης από την Κύπρο για τον ίδιο λόγο. Το πιο σοβαρό ήταν το σπάσιμο στον καρπό του Απόστολου Τερτίγκα από την Λαμία. Σιδερένιος να είσαι Απόστολε.
Όλα αυτά μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε μαζί με τους άξιους συνεργάτες τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ. Εδώ θα ήθελα να πω σε όλο το επιτελείο αλλά και στον καθέναν ξεχωριστά ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την βοηθειά τους.


Να ευχαριστήσω και πάλι όλους τους παράγοντες των ομάδων, τους γονείς, τα παιδιά, τους γιατρούς(Μαρία-Βασίλης-Αινείας), το Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο Κορίνθου(κους Μανθόπουλο & Σίμο) και όλους τους οδηγούς με πρώτο τον Σωτήρη Λυμνιώτη που μετέφεραν τα παιδιά στα γήπεδα, τον σύνδεσμο Διατητών Κορίνθου την Αθλούπολη(κους Μίσιο - Μπινιάρη) για την παραχώρηση των εγαταστάσεων. για να γίνουν οι τεχνικές αξιολογήσεις, τον πρόεδρο της Ελλάς Βέλου Γιώργο Τριαντάφυλλο, τον Γιώργο Οικονόμου, τον Γιάννη Νούλα, το προσωπικό των δύο Ξενοδοχείων Ποσειδών & King Saron και όλους τους επώνυμους και ανώνυμους εθελοντές από την Κόρινθο και το Λουτράκι. Ξεκινάμε ήδη την προετοιμασία για το 2ο τουρνουά»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: 14 Ιουλίου πρώτη συγκέντρωση η Κ20 »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας