Τελευταία ενημέρωση 14:52, 16 Απρ 2024
Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Ατρόμητος καλείται να ξεπεράσει τις κακές αναμνήσεις απο το Σαράγεβο και να κοιτάξει με αισιοδοξία το φετινό του Ευρωπαικό ταξίδι!

Φέτος είναι μια μεγάλη ευκαιρία που πρέπει να αρπάξει για τα καλά η ομάδα του Περιστερίου και να κάνει το παραπάνω βήμα στην Ευρώπη!

Στις 17 του μήνα θα ανακοινωθεί ο αντίπαλος για τον Ατρόμητο και η ομάδα πρέπει να είναι απόλυτα προετοιμασμένη για να κάνει το καθήκον της και να μπει στους ομίλους με αξιώσεις και να υπερασπιστεί άξια το Αστέρι της φανέλας.

Η Ευρώπη είναι φτιαγμένη με αστέρια και ο Ατρόμητος πρέπει να φανεί έτοιμος για την πρώτη πρόκληση της χρονιάς και να βάλει και αυτός το δικό του Αστέρι στον ευρωπαικό χώρο!

Ήδη οι παίκτες έχουν μπει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων πρωί - απόγευμα και το κλίμα είναι πολύ καλό μεταξύ των παικτών.Όλοι τους είναι έτοιμοι για τις προκλήσεις-μάχες που θα δώσουν και δεν το βάζουν κάτω θέλοντας μόνο να πετύχουν!

Ίσως υπάρχει λίγη κούραση και λογικό είναι αλλά είμαστε στην πέμπτη μέρα προετοιμασίας και στο πρώτο μόλις στάδιο!Η προετοιμασία όμως θα πρέπει να γίνει με άριστες συνθήκες και η ομάδα να είναι έτοιμη για τον πρώτο ευρωπαικό αγώνα της χρονιάς τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά!

Ο Μιχάλης Γρηγορίου είναι αυτός που έχει στην διάθεσή του,όλους τους παίκτες με κύριο σκοπό την σωστή μεταχείριση όλων για να μπορούν να βοηθήσουν όποτε τους χρειαστεί η ομάδα!

Όλοι περιμένουν την κλήρωση και θέλουν να κάνουν το μεγάλο βήμα στην Ευρώπη και να αφήσουν πίσω τις κακές αναμνήσεις του προηγούμενου χρόνου!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Αποστόλου: «Υπερήφανοι για την Ατρομητάρα μας »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας