Τελευταία ενημέρωση 06:49, 26 Απρ 2024

Κρίμα, πολύ κρίμα για τον Θανάση Καραγκούνη

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πολύ κρίμα και απίστευτη γκαντεμιά για τον Θανάση Καραγκούνη που δεν θα μπορεί να πιστέψει το άγριο παιχνίδι που του έπαιξε η μοίρα!

Όπως αναφέρει το έγκυρο ολλανδικό σάιτ, «voetbalinternational.nl», ο Έλληνας μεσοεπιθετικός της Τσβόλε έπαθε νέα ζημιά, αντίστοιχη με αυτή που είχε υποστεί τον περασμένο Νοέμβριο!

Τότε είχε τραυματιστεί στο γόνατο, σε προπόνηση και είχε αναγκαστεί να μείνει εκτός δράσης μέχρι και σήμερα. Ωστόσο, την ώρα που ανάρρωνε κι ενώ ήλπιζε πως θα επιστρέψει δριμύτερος, ο 23χρονος πρώην άσος του Ατρόμητου, χτύπησε εκ νέου και σύμφωνα με το δημοσίευμα του... 'λαχε παρόμοιος τραυματισμός.

Όπως υπολογίζουν στην χώρα, λοιπόν, ενδεχομένως να μην μπορέσει να αγωνιστεί καν την προσεχή αγωνιστική περίοδο, αφού back to back τέτοιου είδους πρόβλημα δεν τον ξεπερνάς κι εύκολα. Τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά... Πόσω μάλλον όταν «διψάς» για μπάλα, σε αυτή την ηλικία κι ενώ είχες περάσει τόσους μήνες σαν θηρίο στο κλουβί, περιμένοντας την επιστροφή...

Κάποιος πρέπει να το μάτιασε αυτό το παιδί που άνοιξε τα φτερά του για την Ευρώπη και δύο απανωτοί τραυματισμοί του στερούν να πετάξει...

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 04 Ιούλιος 2015 00:12
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ο (περιστεριώτης) Γιάννης Συμεωνίδης στο Μοσχάτο »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας