Τελευταία ενημέρωση 00:20, 20 Απρ 2024

Πρεμιέρα με όνειρα για ομίλους!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Mπροστά στον κόσμο του και με νέα πρόσωπα έκανε αγιασμό και την πρώτη του ανοικτή προπόνηση ο Ατρόμητος για την νέα σεζόν! 

O κόσμος του ήταν εκεί στην πρώτη προπόνηση και έδωσε την στήριξή του στην ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου!

Εμπόου, Ουσέρο και Γοδόι ήταν τα νέα πρόσωπα που έλαμψαν με την παρουσία τους!

Πίστη όλων  στο Περιστέρι η πρόκριση στους ομίλους αλλά και η συνέχεια να παραμείνει όπως έχει χτιστεί τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα!

Το παρών έδωσε και ο πρόεδρος της ομάδας,Γιώργος Σπανός που εξέφρασε και ο ίδιος την πίστη για θετικά αποτελέσματα την νέα σεζόν όπως και ο Μιχάλης Γρηγορίου που τόνισε πως υπάρχει πίστη για τους ομίλους αλλά και αισιοδοξία για το πρωτάθλημα! 

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Σπανός :
«Μπαίνουμε με αισιοδοξία στη νέα χρονιά, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία. Θα τα ξεπεράσουμε, όμως, όλα και θα πάνε καλά τα πράγματα. Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε τα κεκτημένα. Να είμαστε έτοιμοι στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, ώστε να πάρουμε αυτήν την πρόκριση και να πάμε στα πλέι οφ για να τα δώσουμε όλα και να πάμε στους ομίλους».

Aπο την άλλη ο Μιχάλης Γρηγορίου τόνισε πως θα παλέψουν για όλα όσα έχει δικαίωμα να διεκδικεί η ομάδα αλλά και ότι χρειάζονται ακόμα 4 παίκτες( ένα αριστερό μπακ, έναν φορ, έναν οργανωτή και έναν περιφερειακό) για να ολοκληρώσουν το ρόστερ!

Οι παίκτες που απαρτίζουν το φετινό ρόστερ είναι οι εξής:  Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κούρος, Θεολόγου, Κιβρακίδης, Κοντοές, Μπάλλας, Γκαρσία, Ούμπιντες. Ναπολεόνι, Μπρίτο, Μαρσελίνιο, Ουσέρο, Εμπόου, Γοδόι, Νάτσος, Λημνιός, Μπαστακός, Καλλέργης, Ρεγκάκος, Τσατσόπουλος. Απουσίαζαν οι νεαροί Λημνιός, Θεοδωράκης, οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα των Νέων.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 01 Ιούλιος 2015 23:59
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Θα «πλακωθούν» στις διπλές προπονήσεις »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας