Τελευταία ενημέρωση 16:57, 19 Απρ 2024

Πάλι καλά που πρόλαβε να τους πάρει!

Κατηγορία Editorial
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στη χώρα μας που κανείς κυριολεκτικά δεν ξέρει τι θα μας ξημερώσει αύριο να λέμε πάλι καλά που ο Ατρόμητος κινήθηκε έγκαιρα στο μεταγραφικό πεδίο, όπως συνήθως κάνει και πρόλαβε και πήρε τρεις παίκτες.

Και όχι μόνο πήρε αλλά κράτησε και τους Ναπολεόνι,. Γκορμπούνοφ, Ούμπιντες οι οποίοι πρέπει να «λογαριάζονται» σαν μεταγραφές γιατί άμα έφευγαν έπρεπε αναγκαστικά να βρεθούν οι αντικαταστάτες τους. Με τα σημερινά δεδομένα δύσκολα και τις δυσκολίες που υπάρχουν ποιος ξένος παίκτης από το «πάνω ράφι» θα δεχόταν να έρθει στην Ελλάδα;

Ακόμη και στον Ατρόμητο που είναι μέσα στις 5-6 ομάδες με οικονομική συνέπεια ένας ξένος παίκτης θα έχει ενδοιασμούς. Το οικονομικό περιβάλλον είναι ρευστό, η αγορά νεκρή, άρα όποιος είναι λιγάκι προκατειλημμένος απέναντι στη χώρα μας σιγά που θα ερχόταν. Πάλι καλά να λέμε δηλαδή. Γιατί και ο Ούμπιντες και ο Ναπολεόνι ποιος ποιος μου λέει εμένα ότι άμα ξεκινούσαν τώρα τις επαφές τους με τον Ατρόμητο ή με κάποια άλλη ομάδα της Σούπερ Λίγκας θα το σκέφτονταν δύο και τρεις φορές παραπάνω για να υπογράψουν νέο συμβόλαιο. Την Ευρώπη ή κάποια άλλη χώρα σας λέω ότι θα έβαζαν σε πρώτη μοίρα και όχι την Ελλάδα.

Τέλος πάντων, αυτές τις μέρες το ποδόσφαιρο φυσιολογικά έχει περάσει σε δεύτερη και τρίτη μοίρα. Προέχει η επιβίωση της κοινωνίας μας και η βελτίωση των συνθηκών που θα κάνουν την καθημερινότητα μας πιο ευχάριστη κάπως. Το ποδόσφαιρο αποτελεί μέρος της κοινωνίας κι ενδεχομένως να μας κάνει να ξεχνάμε για λίγο τα προβλήματά μας. Αυτά!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: O Μπιτόλο προσπέρασε την ελληνική κρίση »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας