Τελευταία ενημέρωση 12:17, 20 Απρ 2024

Που ήταν το τελευταίο παιχνίδι του νέου αρχιδιαιτητή;

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο νέος αρχιδιαιτητής Γιάννης Τσαχειλίδης, αυτός δηλαδή που θα ορίζει τους διαιτητές της Σούπερ Λίγκας στο νέο πρωτάθλημα είναι γιος του αείμνηστου Μανώλη Τσαχειλίδη που τον είχε δεξί χέρι ο επίσης αείμνηστος Νίκος Κανελλάκης στον Ιωνικό.

Σταμάτησε να σφυρίζει σε ηλικία μόλις 29 ετών γιατί πρέπει να κατάλαβε ότι ήταν επικίνδυνος για το άθλημα. Μάλλον τον...κατάλαβαν οι άνθρωποι που είχαν τότε τις τύχες της διαιτησίας και τον διέγραψαν από τους πίνακες.

Το peristerisports σας θυμίζει σήμερα γιατί οι περισσότεροι πρέπει να το έχετε διαγράψει από τη μνήμη σας το τελευταίο παιχνίδι του νέου αρχιδιαιτητή. Που ήταν; Στο Περιστέρι και στον αγώνα Ατρόμητος – Ξάνθη 3-3 για το πρωτάθλημα της περιόδου 2006-2007. Ο Τσαχειλίδης σκέτη καρμανιόλα σε εκείνο το παιχνίδι έδωσε δύο πέναλτι στη Ξάνθη μέσα σε πέντε λεπτά εξαγριώνοντας τον κόσμο του Ατρόμητου που ήταν έτοιμος να μπει κυριολεκτικά μέσα. Η χειρότερη διαιτησία ίσως ποτέ που είδαμε στο Περιστέρι. Όταν είδε ότι δεν τον...έπαιρνε και η κατάσταση ήταν έτοιμη για να ξεφύγει έδωσε κι ένα πέναλτι στον Ατρόμητο που πήρε τελικά την ισοπαλία με 3-3.

Η διακύμανση του σκορ ήταν η εξής: Προηγήθηκε ο Ατρόμητος με κεφαλιά του Ολιβέιρα στο 56’ και ισοφάρισε στο 60’ η Ξάνθη με πέναλτι του Μπάρκογλου. Στο 64’με νέο πέναλτι του Μπάρκογλου η Ξάνθη έκανε το 1-2 και εκμεταλευόμενη την αναστάτωση πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Καζάκη στο 71’. Στο 73’ ο Λουτσιάνο έκανε το 2-3 και στο 76’ ο Λουτσιάνο με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Προπονητής του Ατρόμητου ήταν ο Κοκότοβιτς και της Ξάνθης ο Κεχαγιάς.

Ας ελπίσουμε λοιπόν ότι ο Τσαχειλίδης δεν θα είναι το ίδιο ανεκδιήγητος σαν υπεύθυνος ορισμών!

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 29 Ιούνιος 2015 15:22
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: ΓΣΠ και Νηρέας κοινή προπόνηση στη Χωράφα! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας