Τελευταία ενημέρωση 23:54, 18 Απρ 2024

Νάστος:«Κάναμε τον Ατρόμητο μεγαλύτερο»

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Δηλώσεις  στο atromitosfc.gr έκανςε ο Βαγγέλης Νάστος με αφορμή το τέλος του από τον Ατρόμητο: «Είμαι πολύ συγκινημένος γιατί έκλεισα κατά τον καλύτερο τρόπο ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ποδοσφαιρικής μου καριέρας. Είμαι όμως και χαρούμενος γιατί στα έξι αυτά  υπέροχα χρόνια όλοι μαζί διοίκηση, παίκτες, φίλαθλοι «μεγαλώσαμε» τον Ατρόμητο και σήμερα είναι μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές ομάδες.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα μαζί τους. Τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου, τα μέλη του τεχνικού επιτελείου, το υπαλληλικό προσωπικό της ΠΑΕ. Ιδιαίτερα τον πρόεδρο κύριο Γιώργο Σπανό και τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και που συνεχίζουν να μου δείχνουν.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και για τους φιλάθλους μας που θα τους έχω για πάντα μέσα στην καρδιά μου. Τους Fentagin αλλά και τον κάθε φίλαθλο ξεχωριστά γιατί στο πρόσωπό τους έβλεπα την αγάπη που νιώθουν για εμένα. Τους αγαπώ κι εγώ το ίδιο.

Να συνεχίσουν να είναι κοντά στην ομάδα, με περισσότερη αφοσίωση κα συσπείρωση γιατί ο Ατρόμητος το αξίζει και πρέπει κάθε χρόνο να γίνεται ολοένα και μεγαλύτερος».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Φιλική νίκη με ΑΠΟΕΛ ο Ατρόμητος Κ14 »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας