Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κατηγορία ΑΟ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Δεν ανανεώθηκε η συνεργασία του Όμιλου με τον 34χρονο τερματοφύλακα.

 

Έχει να επιδείξει αρκετά καλύτερες χρονιές από την πρόσφατη, ωστόσο η κατάκτηση της 2ης θέσης για τον Όμιλο στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Α' κατηγορίας δεν παύει να αποτελεί επιτυχία, με δεδομένο ότι προερχόταν από έναν υποβιβασμό που υποχρέωνε σε ανασύνταξη και άμεση αντεπίθεση. Σημαντικό μερίδιο σε αυτή την επιτυχία ανήκει στον Παναγιώτη Περτσά, ο οποίος πρόσφερε πολλούς βαθμούς στους 'ροσονέρι' με τις σπουδαίες εμφανίσεις του.

Πλέον, ο 34χρονος τερματοφύλακας αποτελεί παρελθόν, αφού δεν επιτεύχθηκε συμφωνία στη συνάντηση που είχε με τους ιθύνοντες του συλλόγου. Έτσι, ο Περτσάς βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης και οι άνθρωποι του ΑΟ Περιστερίου είναι αναγκασμένοι να ψάξουν τον κατάλληλο να εξαλείψει την απώλεια.

Μετά το 'διαζύγιο' ο ικανότατος γκολκίπερ έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook: ''Μία χρονιά τρελή έφτασε στο τέλος της γεμάτη μόνο με επιτυχίες και χαρές! Είμαι περήφανος που σας γνώρισα! Πραγματικά θα μου λείψετε και εύχομαι ό,τι καλύτερο για εσάς αλλά και για την ομάδα! Επίσης, να βρείτε γρήγορα τον δρόμο σας! Ομάδα οικογένεια από τον πρόεδρο μέχρι και τον φροντιστή''.