Τελευταία ενημέρωση 09:22, 20 Απρ 2024

Έξυπνες κινήσεις με απόλυτη προσοχή!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κινήσεις αξιόλογες και με προσοχή πραγματοποιεί η ομάδα του Ατρόμητου με κύριο σκοπό την καλή πορεία της ομάδας τόσο για το παρόν,όσο και για το  μέλλον.

Η επιλογή του Μιχάλη Γρηγορίου σίγουρα εξέπληξε πολλούς αλλά μιλάμε για έναν προπονητή σε καλή ηλικία,φιλόδοξο που ξεκίνησε απο χαμηλά έβαλε στόχους και σιγά σιγά τους πραγματοποιεί έναν έναν.Η πρόταση - πρόκληση του Ατρόμητου στον ίδιο,τον έφερε μπροστά σε μια απο τις μεγαλύτερες προκλήσεις στην καριέρα του και ο ''Αθηναίος'' προπονητής είναι έτοιμος να αρπάξει την μεγάλη ευκαιρία που του δίνεται,απο έναν αξιόλογο σύλλογο όπως ο Ατρόμητος.

Απο την άλλη βλέπουμε πως οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας δείχνουν πως υπάρχει η θέληση για κάτι νέο και καλό.

Το «πολυεργαλείο» Ουσέρο υπέγραψε στο Περιστέρι και πλέον η ομάδα στηρίζεται σε έναν ακόμη έμπειρο και πολυτάλαντο ποδοσφαιριστή. Ο Ουσέρο μας είναι γνώριμος απο τον Αστέρα Τρίπολης που ήταν για 3.5 χρόνια έχοντας στο ενεργητικό του 100 συμμετοχές και τις καλύτερες συστάσεις.

Ατλέτικο Μαδρίτης Β’, Μάλαγα, Ατλέτικο Μαλαγουένιο, Πολιδεπορτίβο,  Εχίδο, Έλτσε, Κόρδοβα αλλά και Αστέρας Τρίπολης είναι οι ομάδες που πέρασε και έχουν μπει στο  βιογραφικό του.Είμαστε σίγουροι,πως πρόκειται για έναν εξαιρετικό παίκτη που θα δώσει τεράστιες λύσεις στην μεσαία γραμμή.Ο πρώην αρχηγός του Αστέρα μας έχει δείξει τι αξίζει στην Τρίπολη ,αλλά ο κόσμος του Ατρόμητου θέλει να δει ακόμα καλύτερο τον Ουσέρο που το έχει μέσα του,να γίνεται όλο και καλύτερος.

Απο την άλλη , την υπογραφή του σε συμβόλαιο δύο χρόνων απέστειλε ο Πάπε Nταού Εμπόου και είναι έτοιμος να μετακομίσει και αυτός Περιστέρι μεριά.

Γνωριμός μας και αυτός απο την θητεία του στον Πανθρακικό,ένας αμυντικός που θα θωρακίσει για τα καλά  την άμυνα της ομάδας.

Δύναμη, αλτικότητα, ύψος και ταχύτητα,συνθέτουν το προφίλ του Σενεγαλέζου που έχει περάσει απο την Θράκη ενώ ξεκίνησε επαγγελματικά απο την Μαρσέιγ.

Μαρσέιγ,Κάννες, Αζαξιό, Αμιέν,Μόνς  αλλά και Πανθρακικός είναι οι ομάδες που έχει αγωνιστεί ο υψηλόσωμος Πάπε Νταού.

Όσον αφορά τον Πανθρακικό εκεί είχε 63 συμμετοχές και 2 γκολ, ειδικά φέτος αγωνίστηκε σε 33 ενενηντάλεπτα!

Με προσοχή και έξυπνες κινήσεις ο Ατρόμητος θα έχει επιτυχίες και αυτό είναι το μόνο σίγουρο!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Πάλεψε και έμεινε ο Κοντοές μέχρι το 2017! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας