Τελευταία ενημέρωση 08:32, 20 Απρ 2024

Η ενημέρωση του Γ.Σ.Περιστερίου στους Περιστεριώτες!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Ξεκίνησε τη δυναμική ενημέρωση των Περιστεριωτών για την Υδατοσφαίριση ο Γ.Σ. Περιστερίου.

Μέσα από το τετρασέλιδο φυλλάδιο του "Πρεβευτή της πόλης μας", που απευθύνεται σε παιδιά Δημοτικού, ο Σύλλογος θέλει να τονίσει σε γονείς και υποψήφιους αθλητές και αθλήτριες τα οφέλη της άθλησης στην πισίνα καθώς και την θετική συμβολή του ομαδικού αθλητισμού στην κοινονικοποίηση των παιδιών. Η επιτυχημένη πορεία του Γ.Σ. Περιστερίου στη φετινή σαιζόν, δημιουργεί τόσο τις προϋποθέσεις όσο και τις υποχρεώσεις στους ανθρώπους της Υδατοσφαίρισης.

"Ο πήχης πλέον έχει τοποθετηθεί πολύ ψηλά. Το σχέδιο μας για την δημιουργία μίας νέας σύγχρονης σχολής υδατοσφαίρισης, μας δεσμεύει απέναντι σε αθλητές , αθλήτριες , προπονητές , γονείς , συμπολίτες και φίλους του αθλήματος! Αυτό που προσπαθούμε να δημιουργήσουμε είναι πολύ μεγαλύτερο από μία ομάδα. Είναι ένα μοντέλο ομάδας! Χρωστάμε λοιπόν να δώσουμε στον κόσμο του Περιστερίου μία ξεκάθαρη εικόνα για το άθλημα της Υδατοσφαίρισης ! Το φυλλάδιο είναι μόνο η αρχή! Σε όλη την διάρκεια της νέας σαιζόν θα λάβουμε δράσεις που θα ενημερώνουν τους Περιστεριώτες για το Water Polo.!

Θεωρούμε ότι όταν έχεις σωστή ενημέρωση , έχεις και την ευκαιρία να πάρεις και τις σωστές αποφάσεις. Η ενασχόλησή μας με παιδιά , δεν μας επιτρέπει να αφήνουμε κενά στην ενημέρωση. Οι 15 ημέρες δωρεάν επαφή με το άθλημα, δίνει την ευκαιρία σε κάθε παιδί της πόλης μας να δοκιμάσει, χωρίς να επιβαρυνθεί ο γονέας του. Οι λόγοι δεν είναι αυτοί που αφορούν μία "οικονομική προσφορά" . Είναι λόγοι ηθικής. Πρέπει πρώτα να δεις εάν σου ταιριάζει το άθλημα και μετά να το υποστηρίξεις οικονομικά. Ελάτε λοιπόν να κολυμπήσετε μαζί μας... έστω και στο επίπεδο της γνωριμίας με το άθλημα της Υδατοσφαίρισης". Αυτά είναι τα λόγια των εφόρων Αντρέα Κούρτη και Γιάννη Φέγγου που επιμελήθηκαν το έντυπο του Γ.Σ. Περιστερίου για το Water Polo.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 15 Ιούνιος 2015 11:14
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Άμιλλα και Μουκουβίνας σαν μια σταγόνα νερό! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας