Τελευταία ενημέρωση 23:02, 22 Ιουλ 2024

Αποσύρεται από την Α1 το πόλο Γυναικών του ΓΣΠ

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Άσχημα μαντάτα για την υδατοσφαίριση στο Περιστέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες του #AQF24, οι οποίες μακάρι να μην ήταν αληθινές και να μην έφταναν ποτέ στα αυτιά μας, ανακοινώθηκε επίσημα στα μέλη της ομάδας πως το τμήμα γυναικών αποσύρεται από τις εθνικές κατηγορίες.

 Οι λόγοι που αυτό συμβαίνει είναι οικονομικοί, αιτίες που σχετίζονται με την χρηματοδότηση του τμήματος για να μπορεί να υπάρχει και να συντηρείται. Η αποχώρηση του Φίλιππου Κότση έφερε δυσχέρεια και ένα μέλλον δυσοίωνο. Συνεπώς η απόφαση ήταν δυστυχώς η διάλυση, κάτι που έπεσε σαν… κεραυνός εν αιθρία στη «Χωράφα».

Μία εξέλιξη που ήρθε λίγο διάστημα μετά την παραμονή της ομάδας στα «σαλόνια». Η παρέα που δημιουργήθηκε στα δυτικά προάστια δεν ήταν αρκετή για να συνεχιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του τμήματος. Ο Θοδωρής Ανδρεάκος και τα κορίτσια του τα έδωσαν όλα, πραγματοποιώντας μερικές αξιοθαύμαστες εμφανίσεις. Άλλη μία χρονιά που ο Έλληνας τεχνικός απέδειξε με τη δουλειά του πως δεν συγκαταλέγεται αδίκως – στους έχοντες γνώση με την ελληνική πραγματικότητα – στους κορυφαίους τεχνικούς στα του οίκου μας.

Η θέση που έμεινε αδειανή από την αδυναμία συμμετοχής του Περιστερίου στη μεγάλη κατηγορία θα καλυφθεί από την ΠΕΚΕΒ που διεκδίκησε την άνοδο μέσω των playoffs της Α2.

Πηγή: aquafeed24.com

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 13 Ιούνιος 2024 21:46
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ο Πασλής στο «τιμόνι» της ανδρικής ομάδας »
Hatzi
SmartCity

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας