Τελευταία ενημέρωση 20:36, 23 Απρ 2024

Γρηγορίου:'Να φανώ αντάξιος της επόμενης μέρας του Ατρόμητου''

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αισιόδοξος και έτοιμος για δουλειά εμφανίστηκε ο νέος προπονητής του Ατρόμητου,Μιχάλης Γρηγορίου.

Ο Γρηγορίου υπέγραψε συμβόλαιο για 1 χρόνο  με το Αστέρι έχοντας μοναδικό στόχο να προσφέρει στον νέο του σύλλογο, του αρέσει να βγάζει νέους παίκτες και είναι έτοιμος να προετοιμάσει την ομάδα κατάλληλα για το Εuropa League !

Ως τεράστια πρόκληση χαρακτήρισε την πρόταση του Ατρόμητου και δήλωσε τα εξής:

'' Tιμή και χαρά ή πρόταση - πρόκληση του Ατρόμητου για εμένα.Θέλω να ευχαριστήσω τον Κ.Σπανό αλλά και τον κ.Αγγελόπουλο. Ευελπιστώ να φανώ αντάξιος για την επόμενη μέρα του Ατρόμητου.Στόχος μου,το επιθετικό ποδόσφαιρο και ο κάθε Περιστεριώτης να φεύγει ικανοποιημένος απο το γήπεδο. Μου αρέσει να βγάζω νέους ποδοσφαιριστές. Ο Ατρόμητος έχει εξαιρετικές ακαδημίες!

Όσον αφορά το Europa League

''Θα είμαστε έτοιμοι για το Εuropa League,θα κάνουμε την απαραίτητη προετοιμασία ώστε να είμαστε έτοιμοι για τον πρώτο αγώνα''.. Κάποια στιγμή θα επιβραβευτούν οι προσπάθειες της διοίκησης, του κόσμου και της ιστορίας της ομάδας και θα μπει η ομάδα στους ομίλους. Μακάρι να γίνει από φέτος. Εγώ νιώθω χαρά,καμία πίεση.

Για την Κέρκυρα

''Έίχα πει πως αν προέκυπτε πρόταση απο ομάδα της πεντάδας σε χρονικό σημείο που δεν θα έβλαπτε την ομάδα της Κέρκυρας,θα έφευγα και έτσι ήρθε η πρόταση απο τον Ατρόμητο.

Ευχαριστώ την Κέρκυρα για όλα όσα έζησα εκεί δύο υπέροχα χρόνια.Όλοι ξέρουν ποιος είμαι και πως δεν θα παρατούσα την ομάδα αλλιώς.Αν ερχόταν η πρόταση του Ατρόμητου αρχές Αυγούστου και θα είχε πρόβλημα η Κέρκυρα και όσοι με γνωρίζουν ως άνθρωπο πάνω από όλα, ξέρουν ότι δεν θα το έκανα ποτέ. Δεν έχω αφήσει ποτέ ομάδα στην μέση της χρονιάς. Είμαι πεντακάθαρος στις συμφωνίες μου και τους κοιτάω όλους στα μάτια. Οταν έγινε η πρώτη επαφή με τον Ατρόμητο τους είπα ότι αν μου κάνετε πρόταση είμαι ήδη ελεύθερος. Είναι λογικό ότι όταν ένας ισχυρός δεσμός σπάει να υπάρχει μία πικρία. Εγώ κρατώ τα καλά και τους ευχαριστώ όλους.

Απο την πλευρά του,ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Σπανός έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:

''Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τον Νιόπλια για το διάστημα που ήταν στην ομάδα μας. Έπειτα ,εμείς θέλαμε να καταλήξουμε σε Έλληνα προπονητή.Ο Γρηγορίου,έχει ξεκινήσει απο πολύ χαμηλά όπως εμείς και πλέον έχει όλα τα στοιχεία που θέλαμε.Είναι νέος και φιλόδοξος ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει''.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 14 Ιούνιος 2015 18:55
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Τρεις παίκτες της Κ20 στην Εθνική Νέων »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας