Τελευταία ενημέρωση 20:31, 25 Απρ 2024

Τι σηματοδοτεί η πρόσληψη Μιχάλη Γρηγορίου

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Την έκπληξη με τον Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο της ομάδας κάνει ο Ατρόμητος εν όψει της νέας περιόδου. Ο 42χρονος ανερχόμενος τεχνικός που εργάστηκε πέρσι στην Κέρκυρα για πρώτη φορά στην Α' Εθνική αποτελεί τον εκλεκτό του περιστιεριώτικου συλλόγου που φιλοδοξεί μέσα από την πρόσληψη του Γρηγορίου να σηματοδοτήσει τον άνεμο αλλαγής που χαρακτηρίζει φέτος τον Ατρόμητο. Αλλαγή προσώπων, φρέσκες ιδέες και αλλαγές σημαντικές στο ρόστερ.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου μαζί με τον Μάκη Χάβο ήταν από την πρώτη στιγμή της αποχώρησης του Νίκου Νιόπλια τα δύο φαβορί για τον πάγκο. Ο Χάβος οδήγησε τον Παναιτωλικό σε μια εξαιρετική χρονιά τον Παναιτωλικό, το ίδιο και ο Γρηγορίου τη νεοφώτιστη Κέρκυρα. Τελικώς επιλέχθηκε ο Γρηγορίου γιατί μπορεί να είναι χαμηλών τόνων και να αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας εν τούτοις το έργο του ήταν παραγωγικό. Η Κέρκυρα ήταν μια ομάδα με σαφείς επιθετικούς προσανατολισμούς, που ποτέ δεν κλεινόταν ακόμη και στις πιο δύσκολες έδρες. Δεν ξεκινούσε με στόχο την ισοπαλία μακριά από την έδρα της αλλά πάντα για τη νίκη. Αυτή η νοοτροπία ήταν το σημείο - κλειδί συν ότι είναι νέος σε ηλικία και διψάει για διάκριση. Επιπλέον όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί του έχουν να το λένε για την οργάνωση της δουλειάς του που είναι με επιστημονικό τρόπο.

Ο Γρηγορίου που ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τον Άγιο Δημήτριο το 2003 ήδη παραιτήθηκε από την Κέρκυρα και μέχρι αύριο θα ανακοινωθεί κι επίσημα από τον Ατρόμητο. Στον πίνακα που ακολουθεί είναι οι αγώνες του στους πάγκους των ομάδων που έχει καθίσει:

 

ΔΙΟΡΓ ΑΓΩΝΕΣ ΝΙΚΕΣ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΗΤΤΕΣ
Α 33 11 8 14
Β 183 88 46 49
Γ 71 24 21 26
ΚΥΠ 25 10 2 13

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 13 Ιούνιος 2015 16:40
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας