Τελευταία ενημέρωση 15:14, 23 Μαϊ 2024

«Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου»

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό AKTOR ο προπονητής του Περιστερίου bwin Βασίλης Σπανούλης, δήλωσε: «Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι από δύο ομάδες που η μία προετοιμάζεται για τα Play Off της Euroleague κι εμείς για το Final Four του BCL. Είναι πολύ μεγάλο πράγμα για το ελληνικό μπάσκετ να έχει δύο ομάδες στα Play Off και μία ομάδα στο Final Four του BCL και πρέπει να μας κάνει πολύ περήφανους, γιατί έτσι πρέπει να βλέπουμε το μπάσκετ αν θέλουμε να πάμε μπροστά.

Έγινε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Ελέγχαμε το ματς για πάνω από 3 δεκάλεπτα και την περισσότερη ώρα προηγούμασταν στο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός όμως έχει μεγάλους παίκτες και μεγάλες προσωπικότητες κι έβαλαν μεγάλα σουτ. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Ένα σουτ που δεν πήραμε, μία βοήθεια που δώσαμε λανθασμένα, αυτά συμβαίνουν στο μπάσκετ. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου και για τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα μου. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε για το Final Four».

Και συνέχισε: «Δεν ήταν ένα τεστ. Έτσι παίζουμε όλη την χρονιά, τον περισσότερο καιρό. Δεν κάναμε κάτι το διαφορετικό από αυτά που κάνουμε όλη την χρονιά. Για την ομάδα του Περιστερίου bwin, το μπάτζετ που έχουμε κι αυτό που αντιπροσωπεύουμε κάνουμε μία τρομερή χρονιά με διάρκεια, κάτι που είναι δύσκολο.

Βελτιωνόμαστε συνεχώς και παίζουμε σε μεγάλο ποσοστό ενέργειας, κάτι που είναι πολύ δύσκολο. Έχουμε ποιότητα στο παιχνίδι μας. Ήταν ένα παιχνίδι που όπως όλα ήρθαμε να παίξουμε το μπάσκετ μας και να διεκδικήσουμε τη νίκη.

Ξέραμε ότι έχουμε μία βδομάδα μπροστά μας για να προετοιμάσουμε το Final Four, δεν μας απασχολούσε αυτό. Το πιο σημαντικό είναι να τελειώσουμε το ματς υγιείς, να διεκδικήσουμε τη νίκη και όπως είπα στα παιδιά να κρατήσουμε τα καλά, να διορθώσουμε τα άσχημα και να προχωρήσουμε».

Και ο Βασίλης Σπανούλης, κατέληξε: «Δεν ήμασταν αξιόμαχοι, ήμασταν πολύ παραπάνω από αξιόμαχοι. Αξιόμαχος είναι αυτός που έχει απλώς μία καλή εμφάνιση και στο τέλος χάνει. Εμείς δεν ήμασταν αξιόμαχοι, ελέγχαμε το παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκεια.

Με ομάδες που έχουν τεράστια ποιότητα, διεκδικούν την Euroleague και έχουν το δεκαπλάσιο και μπάτζετ από μας, αυτό λέει πολλά. Χάνουμε γιατί παίζουν κι Ολυμπιακός κι ο Παναθηναϊκός μπάσκετ κι έχουν σπουδαίους παίκτες, εξαιρετικά τεχνικά επιτελεία. Το λογικό είναι να χάσεις, όχι να κερδίσεις αυτά τα παιχνίδια. Εμείς με την απόδοσή μας καταφέρνουμε να πάμε τα ματς εκεί».

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας