Τελευταία ενημέρωση 14:25, 20 Απρ 2024

Με λάμψη ''ατρόμητης κερκίδας'' η γιορτή των διαρκείας!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μεγάλη γιορτή πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία Ευαγγελιστρίας του Περιστερίου,για την παρουσίαση των νέων καρτών διαρκείας της νέας σεζόν του Ατρόμητου!

Την παράσταση έκλεψε ο γνωστός σε όλους μας ,Κώστας  Ευριπιώτης  που καταχειροκροτήθηκε απο τον κόσμο του Ατρόμητου!Έχει τραγουδήσει τον ύμνο της ομάδας και δεν θα μπορούσε να λείπει απο την σημερινή ξεχωριστή εκδήλωση τόσο για τον ίδιο,όσο και για τον λαό του Ατρόμητου!

Παιδιά,γονείς ,γιαγιάδες, παππούδες με τα εγγόνια τους αλλά και οι οργανωμένοι φίλαθλοι ήταν παρόν στην μεγάλη εκδήλωση που είχε  πολλές εκπλήξεις και παιχνίδια για τους μικρούς φιλάθλους του Ατρόμητου.

Όλη η κεντρική πλατεία Ευαγγελιστρίας γέμισε παιδάκια που κρατούσαν μπαλόνια και σημαίες του Ατρόμητου,τα οποία μοιράστηκαν στον κόσμο με πολύ αγάπη!

Απο την μεγάλη εκδήλωση δεν έλειψαν τα μέλη της ΠΑΕ και η διοίκηση που ήταν εκεί και έδωσαν όλοι το δικό τους στίγμα στην λαμπρή παρουσίαση των διαρκείας,όπως ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Σπανός αλλά και ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης!

Όλοι τους ήταν εκεί για να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας τους ,που για τέταρτη σερί χρονιά είναι στην Ευρώπη και θα κάνει τα πάντα για να περάσει στους ομίλους του Europa League!

To να βλέπεις τα ''μικρά Ατρομητάκια'' στολισμένα με κασκόλ και σημαίες του Ατρόμητου ήταν το πιο ευχάριστο θέαμα που έβλεπε κανείς!

Η παρουσίαση των διαρκείας έφερε για ακόμη μια φορά κοντά τον κόσμου του Ατρόμητου και αυτό δείχνει πως μιλάμε για μια πραγματική οικογένεια,έναν σύλλογο που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα και στέκεται άξια εκεί που του αρμόζει,στις κορυφαίες ομάδες του Πρωταθλήματος!

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 12 Ιούνιος 2015 01:26
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Λε Ταλέκ:Μικρός δεν είχα ψυχραιμία »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας