Τελευταία ενημέρωση 02:33, 23 Μαϊ 2024

Σύσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Λώλου με τους υπεύθυνους Αθλητισμού του Δ.Τ.Αθηνών

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Αντιπεριφερειάρχης  Π.Ε. Δυτικού Τομέα Αθηνών Βασίλης Λώλος πραγματοποίησε σύσκεψη με τους Αντιδημάρχους Αθλητισμού των επτά (7) δήμων του Δυτικού Τομέα.

Είμαστε εδώ για να συζητήσουμε τις προτάσεις σας και θα είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια που θα μας βοηθήσει να κάνουμε βήματα μπροστά. Ο περιφερειάρχης μας κ. Νίκος Χαρδαλιάς έχει σε υψηλή προτεραιότητα τον αθλητισμό και τους νέους» τόνισε στο εισαγωγικό του καλοσώρισμα ο κ. Βασίλειος Λώλος ο οποίος εκ μέρους της Περιφέρειας Αττικής υποδέχθηκε την Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Βασιλική Μιλλούση, τον Πρόεδρο Επιτροπής Αθλητισμού Μιχάλη Ζαμπίδη, τον Περιφερειακό Σύμβουλο & Εντεταλμένο περί Αθλητισμού Νίκο Σαργκάνη, την Ειδική Σύμβουλο Αθλητισμού Βασιλική Σκουπετέα και τον Διευθυντή Διεύθυνσης Αθλητισμού Ιωάννη Παπακώστα.

Η Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού κ. Βασιλική Μιλλούση  είπε τα εξής: «Ως άνθρωποι του Αθλητισμού έχουμε όλη τη διάθεση για να είμαστε δίπλα σας, να καταγράψουμε τι έχει και τι δεν έχει ο κάθε δήμος ξεχωριστά έτσι ώστε συντονισμένα και λιετουργώντας ως μια ομάδα να βοηθήσουμε στην επίλυση των προβλημάτων αλλά και να δρομολογήσουμε ακόμη καλύτερες συνθήκες για την νεολαία μας».

Στην σύσκεψη έλαβαν μέρος οι εξής εκπρόσωποι των επτά (7) Δήμων της Δυτικής Αθήνας: Βασίλης Μπέτσης (Περιστέρι), Παναγιώτης Περράκης (Αγία Βαρβάρα), Σταύρος Μπουρδάκης (Ίλιον), Βασίλης Παντελάρος (Χαϊδάρι), Θανάσης Γιαννόπουλος, Μανώλης Ραγκούσης (Πετρούπολη), Περικλής Παπαγεωργίου (Άγιοι Ανάργυροι- Καματερό), Ηλίας Βαϊου, Γιάννης Κουτούλιας (Αιγάλεω).

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 12 Απρίλιος 2024 12:05
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ντέρμπι κατάταξης στο «ΣΕΦ» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας