Τελευταία ενημέρωση 15:45, 23 Μαϊ 2024

Με 40 μετάλλια επέστρεψε από την Πάτρα!

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Εντυπωσιακή παρουσία είχε η ομάδα του ΓΣ Περιστερίου στους αγώνες κολύμβησης που πραγματοποιήθηκαν στην Πάτρα στις 30 και 31 Μαρτίου! Τον ΓΣΠ εκπροσώπησαν 48 αθλητές, 19 του προαγωνιστικού τμήματος και 29 της αγωνιστικής ομάδας.

Τα αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά, καθώς οι αθλητές του αγωνιστικού τμήματος κατέκτησαν συνολικά 38 μετάλλια (18 Χρυσά, 8 Ασημένια, 10 Χάλκινα), ενώ δυναμική ήταν η εκπροσώπηση και στα ομαδικά αγωνίσματα με απολογισμό ένα ασημένιο (4×50 mixed Μικτή) και ένα χάλκινο μετάλλιο (8×50 mixed Ελεύθερο).

Σπουδαία αποτελέσματα πέτυχε και η προαγωνιστική ομάδα του ΓΣ Περιστερίου που κατέκτησε 16 μετάλλια (5 Χρυσά, 5 Ασημένια, 6 Χάλκινα). Παρά το νεαρό της ηλικίας τους (παιδιά ηλικίας 10-12 ετών) οι νεαροί αθλητές έδειξαν το ταλέντο τους αφήνοντας υποσχέσεις για μεγάλες κολυμβητικές επιδόσεις τα επόμενα χρόνια.

Τα αποτελέσματα των αγώνων στην Πάτρα ανέδειξαν για άλλη μια φορά τη σπουδαία δουλειά που γίνεται στον Σύλλογο σε όλες τις ηλικίες, αλλά και την πρόοδο που υπάρχει δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να εξελιχθούν και να αποτελέσουν τους επόμενους μεγάλους αθλητές της κολύμβησης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Πρόκριση στη Γ’ Φάση »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας