Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιατί ο «παλιός» είναι πάντα αλλιώς!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κι όμως πολλοί τον κατέκριναν πριν καν υπογράψει στον Ατρόμητο..

Ο λόγος στον Κώστα Κατσουράνη,τον ποδοσφαιριστή που ήρθε στον Ατρόμητο χωρίς ιδιαίτερες συστάσεις καθώς το βιογραφικό του και μόνο αλλά και το πόσο σπουδαίος ποδοσφαιριστής είναι το γνωρίζαμε και το γνωρίζουμε όλοι.

Ίσως για πολλούς...  φταίει η ηλικία,διότι ο Κατσουράνης είναι ήδη στα 35 του αλλά καθώς ήρθε από  την ΦΚ Πούνε Σίτι μόνο καλά λόγια είχες να πεις για τον ίδιο.Έβαλε 4 γκολ σε 14 συμμετοχές και αγαπήθηκε σαν θεός  στην Ασία..

Είναι ο μοναδικός εκλεκτός της Εθνικής απο την ομάδα του Ατρόμητου και αυτό τα λέει όλα...(εννοείται πως αξίζουν να βρίσκονται τουλάχιστον άλλοι 2)στην ομάδα του Μαρκαριάν!

Ο Κατσουράνης στον Ατρόμητο δεν έχει δημιουργήσει κανένα απολύτως πρόβλημα ,έχοντας δώσει πάρα πολλές φορές λύσεις στον κεντρικό άξονα της μεσσοεπιθετικής γραμμής.  

Τρία γκολ με το Αστέρι έχοντας στο ενεργητικό του 22 συμμετοχές.

Τα δύο γκολ μάλιστα τα πέτυχε απέναντι σε μια απο τις πρώην του ομάδες,τον ΠΑΟ ενώ ήταν απο τους καλύτερους του αγώνα. Ο ''Κατσούρ'' είναι ο κινητήριος μοχλός στο κέντρο του Ατρόμητου και προσπαθεί να κάνει ότι καλύτερο για την ομάδα ,δίνοντας λύσεις αξίας πολλές φορές και μπαλιές που δύσκολα μπορεί να συλλάβει ο νους σου.Είναι αυτός που με μια μπαλιά μπορεί να σε στείλει αδιάβαστο και αυτό λόγω της μεγάλης του εμπειρίας τόσων χρόνων στους αγωνιστικούς χώρους!

Γιατί ο παλιός είναι αλλιώς...βρίσκει τον τρόπο εκεί που δεν το περιμένεις..

Είναι ένας ποδοσφαιριστής αναγνωρισμένης αξίας τόσο στην Ελλάδα αν σκεφτείς ότι έχει περάσει απο ΑΕΚ,ΠΑΟ,ΠΑΟΚ αλλά έχει αναγνωριστεί εξίσου περίφημα στο εξωτερικό,έχοντας φορέσει την φανέλα της Μπενφίκα.

Το ότι ήρθε στον Ατρόμητο είναι μεγάλη μεταγραφή για τα δεδομένα του συλλόγου, ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής που παρά την ηλικία του προσέφερε στον Ατρόμητο όσο μπορούσε,δίχως καμία αμφισβήτηση.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 10 Ιούνιος 2015 13:20