Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέο μοντέλο διοίκησης στον «Όμιλο»

Κατηγορία ΑΟ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία του συλλόγου  η Γενική Συνέλευση του  ΑΟ Περιστερίου  χωρίς  να υπάρχει απαρτία αλλά με παρόντα αρκετά μέλη όπου εγκρίθηκε ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της απερχόμενης διοίκησης.

 

Συμφωνήθηκε απ’ όλα τα μέλη ο προγραμματισμός για τα επόμενα χρόνια ο οποίος θα είναι συλλογικός και θα βοηθούν την ομάδα ηθικά και υλικά όλο και περισσότεροι άνθρωποι. Μέσα από την διαδικασία εξελέγη μια διοικούσα επιτροπή η οποία θα τρέξει όλες τις εκκρεμότητες του συλλόγου και το χτίσιμο της ομάδας.

Λόγω του ότι τα μέλη εκτός της διοικούσας επιτροπής είναι συνέχεια κοντά στην ομάδα είναι σίγουρο ότι αυτή η βοήθεια θα υπάρχει, θα είναι πραγματική και συνεχής η στήριξη που θα παρέχεται.

Ενδεικτικά τα μέλη που υποσχέθηκαν την εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου είναι οι ΑΦΟΙ ΠΛΕΣΤΗ, ΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΒΑΣ.  ΔΑΙΜΟΝΑΚΟΣ ΒΑΣ, . ΒΑΡΕΛΑΣ ΑΝΔΡ. , ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚ, ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜ. , ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΣΤ. , ΤΡΩΪΑΝΟΣ ΠΑΝ. , ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΙΩΑΝ. και ΘΑΝΑΣΗΣ, ΒΛΑΧΟΣ ΚΩΝ. , ΚΑΖΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡ. , ΜΠΡΑΧΟΣ ΣΑΚ., ΠΡΙΓΓΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡ. , ΒΙΔΑΛΗΣ ΙΩΑΝ. , ΚΕΛΑΦΑΣ Δ. , ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚ. , ΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ ΧΡ. , ΜΩΡΑΪΤΗΣ Π., ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Γ. , ΦΙΛΗΣ ΘΑΝ. , ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΑΝΤ. και πολλοί άλλοι.

Όπως κανείς μπορεί να αντιληφθεί ο σύλλογος αλλάζει σελίδα στηριζόμενος στην πολυμετοχικότητα δυναμώνοντας σιγά-σιγά σ’ όλους τους τομείς.

Την Διοικούσα επιτροπή απαρτίζουν οι ΚΟΥΛΟΥΡΙΔΗΣ ΚΩΝ. , ΤΣΙΛΕΠΗΣ ΔΗΜ., ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡ. , ΝΑΝΟΣ ΝΙΚ. , ΔΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝ.  και ΜΟΥΣΤΗΣ ΔΗΜ. Οι ανωτέρω θα ασχοληθούν από σήμερα κιόλας με τα θέματα των προπονητών και ποδοσφαιριστών έχοντας την πλήρη υποστήριξη και κάλυψη όλων.